Ostalo > Motocikli

Koji si ti pokemon?

<< < (7/10) > >>

r.e.!:

--- Citat: filiplatinovicz - 26 Srpanj, 2006, 04:47:57 ---Na pocetku bijase daimlerov prototip motocikla iz 1885! jes da je uz dva prava imao i dva pomoćna kotačića kao dječji bicikl, ali u dusi je bio motor... mozda i vespa!  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Je li možda ovaj? :)

eladio:
 :headbang:

filiplatinovicz:
da, da, roberte, bas taj!  :icon_thumright:

nego, danas sam malo djirao na nwxusu 250... cini mi se 100 puta bolji, ljepsi i startniji od xcitinga 250! naprosto leti!

Lovre:

--- Citat: filiplatinovicz - 31 Srpanj, 2006, 01:00:52 ---da, da, roberte, bas taj!  :icon_thumright:

nego, danas sam malo djirao na nwxusu 250... cini mi se 100 puta bolji, ljepsi i startniji od xcitinga 250! naprosto leti!

--- Kraj citata ---

kad ćeš napisati neki test o njemu, frend mi se teško zapalia za taj skuter

filiplatinovicz:
ne znam... jos nisam napisao ni xcitinga, ali taj ide u drugi broj.... mozda i u auto klub. a nexusa navlaci neki nas klinac. ić će s njim na more pa cu ga ja vjerojatno uzet malo tek poslije. u međuvremenu ću dobit neki veliki piaggio u ponedjeljak. jos ne znam koji. sad mi i tako ne treba niš, jer u srijedu, cetvrtak zavrsavamo list, a prek vikenda sam i tako na hungaroringu... no, sve u svoje vrijeme. nexus mi se cini izvrsnim. ide ko strijela, a to je ovaj manji od 250. nazalost, onu petsttotku, koja je na maraton testu bila prije dvije godine nisam ni zajahao pa ne mogu usporedit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju