Ostalo > Motocikli

Koji si ti pokemon?

<< < (9/10) > >>

...VULIN...:
i ja isto sa nrg-on oderen prijatelja na cpi nekakav sm50, pa mi je njegov triput veći gušt voziti zbog brzina

Tommek:
sljedeche god chu voziti scooter do 18..onda se ide na nesth jache... :icon_biggrin:

Genesis051:
Ne bi Runner-a (50) više ni dao na bubanj...nek ostane za po gradu, do posla... ali ambicije su mi porasle za međugradske destinacije... Rado bi "malog" H-D... ali za početak mi je dosta i nešto do 250, npr. Hyosung Aquila... ćak je i stroj (i zvuk) O.K. kažu: starije izdanje Suzukija...
Ali sve to na kredu, dakle, kad otplatim Gileru...

wyeshtitza:

--- Citat: Waynder - 14 Kolovoz, 2006, 12:24:29 ---jane kuzim zake bi bio gust mjenjat brzine?

ako imas isu snagumotor i skuter.... skuter ga dere i toposteno..uvijeknaoptimalnombrojuokretaja i sve..a ovajpusikod saltanja...+ zake bi skakao ak ne moram?

--- Kraj citata ---

zake bi skako ak ne moras? yep... ta teorija kod tebe ne stoji sam kad su motori u pitanju...  :toothy11: :icon_scratch: :jerk: ::)

divljakusa:
vozim skuter dvije godine....utrke cu nastavit vozit u skuterima ali od iduce godine sam i na aprillia rs 125.....na grobniku....a za 18. rodjendan se nadam ninji....636....ne nadam se.....imat cu ju... :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju