Općenito > Propisi
Prva pomoć - obavezna ili ne???
Punisher:
--- Citat: zox - 22 Ožujak, 2007, 10:27:50 ---Možda čak i više treba prva pomoć u motoru nego u autu, ja sa sobom u jakni uvijek imam par onih velikih flastera, ali bolje išta nego ništa... :headbang:
Zlu ne trebalo ;D
ali čak razmišljam da kupim i onu kutiju sa cijelim setom... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Za skuter-motor imaš prvu pomoć u torbici, ne u kutiji... nešto je manja a sad ne znam da li ima sve kao i u kutiji. :dontknow:
Moguće da je u torbici manje opreme nego u kutiji (barem po logici) jer je torbica puuuuuuno jeftinija od kutije.
IZd:
Ja sam kupio torbicu, puno je manja, ali ima sasvim dovoljno opreme...Bolje da više ne treba!
zox:
--- Citat: Punisher - 22 Ožujak, 2007, 10:36:41 ---
--- Citat: zox - 22 Ožujak, 2007, 10:27:50 ---Možda čak i više treba prva pomoć u motoru nego u autu, ja sa sobom u jakni uvijek imam par onih velikih flastera, ali bolje išta nego ništa... :headbang:
Zlu ne trebalo ;D
ali čak razmišljam da kupim i onu kutiju sa cijelim setom... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Za skuter-motor imaš prvu pomoć u torbici, ne u kutiji... nešto je manja a sad ne znam da li ima sve kao i u kutiji. :dontknow:
Moguće da je u torbici manje opreme nego u kutiji (barem po logici) jer je torbica puuuuuuno jeftinija od kutije.
--- Kraj citata ---
Da te nadopunim, morqš imqt i rezervne lampice, tako su i mene zaustavili, i taman se vraćam iz RI po noći i skužim da mi je pregolilo svijetlo, stanem uredno sa strane, promjenim, i nakon 500 m štopa me policija, i pregledaju mi cijeli set žaruljica i fali jedna, na sreću je nisam bacio nego sam je imao u đepu i pokazao sam mu je, i samo je rekao da hitno moram kupit još jedan set žaruljica.... :o
StreetRunner:
ma za motore van netriba prva pomoć,ni za jedan motor.A šta će van to,kad jednon tresnete motor će otklizt 50-ak metara od vas a ako prođete bez lomova onda bit će te sritni i bižat ća :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 22 Ožujak, 2007, 19:48:39 ---ma za motore van netriba prva pomoć,ni za jedan motor.A šta će van to,kad jednon tresnete motor će otklizt 50-ak metara od vas a ako prođete bez lomova onda bit će te sritni i bižat ća :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Joj jesi lud :laughing11: ... ti baš i ne cijeniš svoj (ili nečiji) život ??? ... ako ništa drugo bar lovu u džepu ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju