Općenito > Propisi
Prva pomoć - obavezna ili ne???
Genesis051:
:laughing7: hehe... dobro je, da se uključio ovdje, pa bar sudjeluje u raspravi i "pohvatat" će na lakši način, neka iskustva (od drugih)...
Street, naravno da ti ne trebaju flasteri kad padneš... :icon_biggrin: :toothy3: ;D trebaju d r u g i m a, koji stanu, da ti imaju čime pomoć :icon_thumright:
A lampice... to uopće nije loša ideja, makar mi onda treba i knjižica s uputama, jer, osim zadnjeg svjetl. sklopa, ispred nemam pojma, kako bi došao do fara, niti žmigavaca ...
Ali sad već ima dosta ovih (maxi) skutera, koji (bar iza) imaju dva pozicijska svjetla... tako da nije upitna sigurnost, jedna će ostat svjetlit, dok se ne zamijeni pregorenu...
IZd:
--- Citat: zox - 22 Ožujak, 2007, 16:00:17 ---
--- Citat: Punisher - 22 Ožujak, 2007, 10:36:41 ---
--- Citat: zox - 22 Ožujak, 2007, 10:27:50 ---Možda čak i više treba prva pomoć u motoru nego u autu, ja sa sobom u jakni uvijek imam par onih velikih flastera, ali bolje išta nego ništa... :headbang:
Zlu ne trebalo ;D
ali čak razmišljam da kupim i onu kutiju sa cijelim setom... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Za skuter-motor imaš prvu pomoć u torbici, ne u kutiji... nešto je manja a sad ne znam da li ima sve kao i u kutiji. :dontknow:
Moguće da je u torbici manje opreme nego u kutiji (barem po logici) jer je torbica puuuuuuno jeftinija od kutije.
--- Kraj citata ---
Da te nadopunim, morqš imqt i rezervne lampice, tako su i mene zaustavili, i taman se vraćam iz RI po noći i skužim da mi je pregolilo svijetlo, stanem uredno sa strane, promjenim, i nakon 500 m štopa me policija, i pregledaju mi cijeli set žaruljica i fali jedna, na sreću je nisam bacio nego sam je imao u đepu i pokazao sam mu je, i samo je rekao da hitno moram kupit još jedan set žaruljica.... :o
--- Kraj citata ---
Znači moram i rezervne lampice tražiti... :(
Punisher:
Taman dok staviš u skuter sve što ti treba nemaš mjesta za kacigu :laughing11: :laughing3:
IZd:
--- Citat: Punisher - 23 Ožujak, 2007, 09:02:21 ---Taman dok staviš u skuter sve što ti treba nemaš mjesta za kacigu :laughing11: :laughing3:
--- Kraj citata ---
I bez toga je bilo problematično, a sad...znam već odgovor Doomsday-a: "Kupi kuferić pa će ti sve stati...!" :headbang:
Punisher:
--- Citat: IZd - 23 Ožujak, 2007, 09:03:43 ---
--- Citat: Punisher - 23 Ožujak, 2007, 09:02:21 ---Taman dok staviš u skuter sve što ti treba nemaš mjesta za kacigu :laughing11: :laughing3:
--- Kraj citata ---
I bez toga je bilo problematično, a sad...znam već odgovor Doomsday-a: "Kupi kuferić pa će ti sve stati...!" :headbang:
--- Kraj citata ---
Da kuferić samo :laughing3:... i još par bočnih torbi :laughing1: :laughing11: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju