Pozdrav tebi roberte i svoj ostaloj ekipi ovdje na forumu
Evo ja sam novi forumaš i novi skuteraš - kaže žena valjda me pukla kriza srednjih godina - uskoro će biti 4 banke na grbači.
Nakon dosta mozganja što da si kupim ipak na kraju sam se odlučio na Lunu Vision2 , bile su i neke druge opcije u igri ali ipak na kraju je prevagnula financijska strana odnosno presudila je zadnja riječ moje ministrice financija
.
Da previše ne dužim , Lunu sam uzeo u Beta moto u Karlovcu u Srijedu 15.04., odvezao na njoj 140 km i crkla mi već u Subotu 18-tog.
Što reći, poludio sam zvao sam sve redom i u Klc i u Svetu Nedelju... Naravno oni ne mogu doći po skuter nego ga moram sam dovest. Obavit ću to danas s prijateljem jer sutra u Karlovac dolazi serviser iz SN. Uvjeravaju me da nije ništa strašno, jednostavno u Subotu nakon nekih parsto metara na semaforu se ugasila , kad se ohladila ponovno zapali - radi minutu dvije i ugasi se. Danas sam malo prčkao po ler gasu malo vozi ali to nije to, guši je , nema snage. Na rubu sam živaca.
Roberte i ostali imate iskustva što bi moglo biti, na čemu inzistirati kod servisera ??
Nisam se valjda zahebo kaj sam kupio Lunu. :'( Ako se ovako nastavi ubuduće - prolupat ću do kraja , nisam napomenuo da sam umirovljeni Hrv. branitelj i HRVI , valjda vam je poznato kako je ta kategorija stanovništva strpljiva i tolerantna...
Naravno roberte ovo što si napravio je za pohvalu,
rado bi u budućnosti i sam nešto poboljšao na Luni ( nadam se da će voziz i da me neće više zezat ) . Hvala