Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
luna500rr:
--- Citat: zvone17 - 07 Svibanj, 2009, 22:52:17 ---Razumin o cemu pricas. Nisan gori sve bio procita pa nisam zna o cemu je rijec... :hello:
--- Kraj citata ---
jos moja luna moze brze, samo da mi je nekoga naci da mi postom posalje 3,7-4,0 rolice 15x12 u bilokakvom stanju bilokoje marke, platio bih ih koliko god upita i jos mu za kavu ostavio. U glupom Imotskom nema ni postene zarulje za uzeti, nicega... :angry7:
animatrix:
ma tvrd je baotian.. isti osjecaj bi imao i na luni da je vilica ko kamen, i da je skut nesto laksi i manji... ugl.. provozao sam SF2 sa kitom, zx-om, ono pic-pic motor, to tako glatko ide, lebdi nad cestom.. jeben je osjecaj kad imas dobro ubrzanje, a pritom doslovno lebdis nad cestom... ulijeva osjecaj sigurnosti.. a ja na kinezu osjetim svaku rupu..
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 07 Svibanj, 2009, 23:36:00 ---ma tvrd je baotian.. isti osjecaj bi imao i na luni da je vilica ko kamen, i da je skut nesto laksi i manji... ugl.. provozao sam SF2 sa kitom, zx-om, ono pic-pic motor, to tako glatko ide, lebdi nad cestom.. jeben je osjecaj kad imas dobro ubrzanje, a pritom doslovno lebdis nad cestom... ulijeva osjecaj sigurnosti.. a ja na kinezu osjetim svaku rupu..
--- Kraj citata ---
ja sam vozio jet fightrera sa spuhom nekim... manje se osjetie rupe kad se njega vozi po livadi, nego lunu po cesti ???
do cega je to? bili tu pomogle duge vilice i amortizer ili nosac masine :help:
animatrix:
sve navedeno hehe. neznam stvarno zasto je to tako.. je da je tvrd onaj zadnji amortizer, ali osjetis pod dupetom na ravnom asfaltu da trese dok vozis.. svaka rupa je udarac, svaki put mislim da sam felgu savio...
luna500rr:
mislim da treba balansirati malo tockove, promjeniti ulje u vilici i zamjenit ili barem otpustit amortizer. Nosac mi se cini ok i ima na sebi vec neke gumice protiv vibracija i jos neke gluposti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju