Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
zvone17:
--- Citat: luna500rr - 07 Svibanj, 2009, 17:50:39 ---nije ti bas najbolja vrsta provjere...
ja sam uzeo djir po cesti gdje su cestari oznacili tocno 3000m ceste i vozio se gore dolje jer me zanimala tocnost kilometar sata i potrosnje. Na 4 puta gore dolje gore dolje luna izmjerila 12,5 km sto je oko 5% pogreske, a meni se cinilo puno veca pogreska.
Jos mi neide jedna stvar na luni u glavu, brzina je skroz nerealna, nekako kad se vozim 70, cini mi se da smetam u prometu, a zapravo sustizem auta ispred sebe :icon_scratch: Kad das gas na luni, nije ni priblizno osjecaju kad das gas na baotijanu, mada luna brze ide :dontknow:
Na TGB da i ne spominjem koliki ga je gust vozit
--- Kraj citata ---
Daj kolega ne pricaj gluposti. Baci sam ja đir s tvojom linom i ide odlicno. Strava. :headbang:
Drnda:
hahah na tgb-u se gust voziti LOL, mene nakon tgb-a jedino boli ruke i guzica, a sta je je ima snage, samo sto nema kocnica..
animatrix:
--- Citat: luna500rr - 07 Svibanj, 2009, 20:31:20 ---nekako je to na luni cudno, jeli to mozda do ovjesa?
--- Kraj citata ---
ja bih rekao da je nesto bolji prijenos kod lune, manje zatrzavanja, motor ima nisku kompresiju a i 2t je, pa nema naglih trzaja kao kod 4t motora. baotian ili ubrzava ili koci :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: zvone17 - 07 Svibanj, 2009, 21:03:46 ---Daj kolega ne pricaj gluposti. Baci sam ja đir s tvojom linom i ide odlicno. Strava. :headbang:
--- Kraj citata ---
Ide moja luna dobro, znas i sam :toothy9:
Ali kad baotianu das gas, on izcupa volan iz ruke, kao da nema amortizera, a sporiji je od serijske lune
znas li sad na sto mislim :dontknow:
zvone17:
Razumin o cemu pricas. Nisan gori sve bio procita pa nisam zna o cemu je rijec... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju