Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (15/60) > >>

bur3k.inc:

--- Citat: animatrix - 07 Svibanj, 2009, 23:49:37 ---sve navedeno hehe. neznam stvarno zasto je to tako.. je da je tvrd onaj zadnji amortizer, ali osjetis pod dupetom na ravnom asfaltu da trese dok vozis.. svaka rupa je udarac, svaki put mislim da sam felgu savio...

--- Kraj citata ---

tako je to kad vozis u vukovaru.. isto ko i ja.. :) hmm.. moj baotian meni dobar.. fino ide fino ubrzava.. sasvim sam zadovoljan.. nije kao neki 2t.. al meni bitno da se ja sa njim vozim uz serijskog nrg-a i tvoju lunu.. iako tvoju lunu u zadnje vrijeme nesto derem cesto.. pitam se zasto.. ?  :toothy12:

animatrix:
ma dizna mi nije strcnila u startu :toothy12: gefufna na cincilatoru izasla iz vinkla, ne smijem zbog sigurnosti vozit iznad 70 :laughing6:

lunasaki:
ja sam skinuo i blokadu sa auspuha na luni 2 i jednostavno opet neće preko 60kmh i 35kmh uz brdo..

za do posla i natrag ok ali kad čovjek hoće malo i okolo se provozat onda vidi da je to koma pogotovo ovo uz brdo

luna500rr:

--- Citat: lunasaki - 08 Svibanj, 2009, 12:30:03 ---ja sam skinuo i blokadu sa auspuha na luni 2 i jednostavno opet neće preko 60kmh i 35kmh uz brdo..

za do posla i natrag ok ali kad čovjek hoće malo i okolo se provozat onda vidi da je to koma pogotovo ovo uz brdo

--- Kraj citata ---

aj stavi je na nogare, nabij gas do kraja i snimaj sto se desava s 3-5m udaljenosti i tu snimku okaci ovdje
drukcije mozemo samo nagađat sto joj je :dontknow:

paux:
Ni moja luna 2 nakon 3500km neće preko 60km/h!! neznam koji joj je qurac..redovito je servisiran,blokada skinuta ali jednostavno dođe do 60 i neće više. kaže mi jedan tip što ima isti problem kao i ja da su mu u servisu rekli kao da je ta serija rađena za europu i da nemože više od 60km/s :icon_scratch:
nadalje, kad palim na alnaser moram dati puni gas inače mogu verglat do sutra,dok na pedalo pali od prve.. dali netko ima kakvu ideju za ova dva problema?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju