Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
animatrix:
najjednostavnije je provjerit, vozit pored auta recimo 50kmh pa vidit odstupanja, ja sam za frendom 75 isao, i jednako je pokazalo njemu u autu kao i meni na skuteru... mislim da ne laze ni brojcanik..
luna500rr:
nije ti bas najbolja vrsta provjere...
ja sam uzeo djir po cesti gdje su cestari oznacili tocno 3000m ceste i vozio se gore dolje jer me zanimala tocnost kilometar sata i potrosnje. Na 4 puta gore dolje gore dolje luna izmjerila 12,5 km sto je oko 5% pogreske, a meni se cinilo puno veca pogreska.
Jos mi neide jedna stvar na luni u glavu, brzina je skroz nerealna, nekako kad se vozim 70, cini mi se da smetam u prometu, a zapravo sustizem auta ispred sebe :icon_scratch: Kad das gas na luni, nije ni priblizno osjecaju kad das gas na baotijanu, mada luna brze ide :dontknow:
Na TGB da i ne spominjem koliki ga je gust vozit
animatrix:
je.. svi mi frendovi govore, uu baotian cupa, la la la, je, povuce on u startu, i imas osjecaj da ima vise momenta, snage, koga cega vec nema, al stani usporedno do 70 i osisat ces ga... pitanje je hoce li baot i preko 60 hehe
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 07 Svibanj, 2009, 18:33:24 ---je.. svi mi frendovi govore, uu baotian cupa, la la la, je, povuce on u startu, i imas osjecaj da ima vise momenta, snage, koga cega vec nema, al stani usporedno do 70 i osisat ces ga... pitanje je hoce li baot i preko 60 hehe
--- Kraj citata ---
nekako je to na luni cudno, jeli to mozda do ovjesa?
Kemo_nrg:
ma nema ti to veze sa svjecicom, ja stavim bilo kakvu il kratki il dugi navoj i motor i pali i ide
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju