Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (11/60) > >>

jeronimo:
Daklem  :) bila je NGK BPR7HS i zamjenjena je s novom NGK BPR7HS, ali rekao sam očito je problem bio do CDI-a .
Taj šerafić ti je za štelanje ler gasa , ne mora bit da će pojačavanjem ler gasa bolje palit  :nono: .

jeronimo:
Primjetio sam, jednu novu manu na luni, brojač prijeđenih kilometara na brzinomjeru DRASTIČNO LAŽE - pokazuje više ! 
Ima li netko još takav slučaj i ima li tome uopće pomoći ??   ???  :dontknow:

sprint_:
da ne otvaram novu temu...koliko treba da bude nastelan ler gas...jer koliko god da ga povecam ili smanjim uvjek je isto..stavim skut. na nogaru a zadnji tocak se pocne okretat..ocito pre jak ler..i cuo sam ako je ler previse nastelan da ode potrosnja goriva na gore  :icon_scratch:...a brojac je i meni tako lagao pa sam cuo da moram promjeniti puza...promjenio i sad je ok...

animatrix:
ako ti sta znaci, ler bi trebao biti na 1800RPM.. odaberi mu neki ler di ce mirno radit i nece se gusit ako naglo das pun gas...

jeronimo:
U vezi kilometar sata ;
upravo sam se malo "vozikao", skuter je odbrojio 31,2 km , rutu sam usporedio s Google Maps i google pokazuje 28,8 km . Ako sam dobro računao razlika je nekih 8,3 %. Znam da metoda baš nije pouzdana ali opet  ??? .
Prvom prilikom pokušat ću provjerit i s navigacijom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju