Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (10/60) > >>

jeronimo:
dečki ne pratite me baš  :angry7: , skuter nema još ni 300 km, problem je bio na 140 ( zamjenjen cdi i SVJEĆICA ). Gore imam NGK (odgovarajuću - prema katalogu) , da je problem do svjećice ne bi bilo samo problem kod paljenja nego i u vožnji ...

jeronimo:

--- Citat: marko189 - 27 Travanj, 2009, 01:54:21 ---sory za offtopic ali meni treba svjecica a neznam koju da si kupim  ??? vozim pedu al to je ista Luna

--- Kraj citata ---

Na Luni 2 je NGK BPR7HS

SlowRider:

--- Citat: jeronimo - 27 Travanj, 2009, 08:22:46 ---dečki ne pratite me baš  :angry7: , skuter nema još ni 300 km, problem je bio na 140 ( zamjenjen cdi i SVJEĆICA ). Gore imam NGK (odgovarajuću - prema katalogu) , da je problem do svjećice ne bi bilo samo problem kod paljenja nego i u vožnji ...

--- Kraj citata ---

Skuzio sam da puno Luni ima takav problem sa paljenjem, vjerojatno bi se dalo nesto rijesiti, smanjiti prazan hod, podesiti gas sajlu, i fergazer. Da imam Lunu vjerojatno bi to nekako rijesio jer ako mi skuter nece upaliti iz prve iako je prvo paljenje ujutro vec se brinem  :laughing7:

marko189:

--- Citat: jeronimo - 27 Travanj, 2009, 08:33:45 ---Na Luni 2 je NGK BPR7HS

--- Kraj citata ---

e da to je ta tu ja imam NGK BP7HS e a koju sad imas umjesto te?? meni pise da bi trebo ovu stavit kao neka performance za moj skut a nema je nide za kupit NGK BPR7HIX  :frajer:

marko189:

--- Citat: SlowRider - 27 Travanj, 2009, 09:38:44 ---Skuzio sam da puno Luni ima takav problem sa paljenjem, vjerojatno bi se dalo nesto rijesiti, smanjiti prazan hod, podesiti gas sajlu, i fergazer. Da imam Lunu vjerojatno bi to nekako rijesio jer ako mi skuter nece upaliti iz prve iako je prvo paljenje ujutro vec se brinem  :laughing7:

--- Kraj citata ---
a ovo kaj se tice paljenja, odvrnes ona dva sarafa ispod sica i imas na fergazeru onaj sarafcic s federom, okrenes ga za 1 puni krug u smjeru kazaljke na satu i problem rijesen. pali ko formula  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju