Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
stype:
da pivu... :help:
Luka 0101:
javi se na msn ili PM pa cemo se dogovorit...
sad moram ic... za jedno 2 h
paux:
evo ovako,imam jedan problemčić sa lunom, neznam do čega je. kad se vozim oko 20km/h i dam puni gas motor nekad kao da se zaguši na 2-3 sekunde i onda normalno potegne. tako zna i kad krećem na maloj uzbrdici ali onda moram stati na noge i pomoći mu da se popne. imam osjećaj kao da remen prokliže ali okretaji padnu. karb i filter sam očistio. skut ima 7500 km
3alfa3:
--- Citat: paux - 19 Rujan, 2009, 11:55:49 ---evo ovako,imam jedan problemčić sa lunom, neznam do čega je. kad se vozim oko 20km/h i dam puni gas motor nekad kao da se zaguši na 2-3 sekunde i onda normalno potegne. tako zna i kad krećem na maloj uzbrdici ali onda moram stati na noge i pomoći mu da se popne. imam osjećaj kao da remen prokliže ali okretaji padnu. karb i filter sam očistio. skut ima 7500 km
--- Kraj citata ---
Zvuci kao presiromasna smjesa.
Na naglo davanje gasa dok imas nista ili vrlo malo gasa je ler dizna bitan faktor.
Da li je skuter potpuna serijala i da li je karb postelavan (i kako) ako je nakitan?
paux:
sve serijala, to mi se počelo dešavat prije 10tak dana i u tih 10 dana to se desilo možda 5 puta.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju