Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
stype:
Ovako je to bilo..........
nađem si prijevoz do servisa, veli majstor da mi riknula svjećica. Ok, platim i odvezem se ponosno doma.
Sad zanimljiviji dio; odem na pošteno zasluženi godišnji od 3 tjedna :drunken_smilie: da sad ne prepričavam kak je bilo..
Dođem doma na +600 i reko idem se malo zluftat, kad ono, prazan akomulator, hm. Napunim i probam, opet ista priča kao i prije 3 tjedna. Neće.
Dogovorim nakon 2 dana pokušavanja, čišćenja puhanja i sl. da ću dofurat skut u Sv. Nedjelju da vide kaj je.
Posudim kombi, uzmem kompu sa sobom radi pomoći pri utovaru (zbilja mi nije jasno kak su uspjeli napravit tak težak skut????) i g#vn% upali čim sam došao blizu sa ključem. Da ne pričam kak me je kompa pogledao..
Tjedan dana se najnormalnije vozim, ali me i dalje zanima kaj je bilo.
Jedino mi smrdi kaj sam nakon 200 km uspio ispraznit rezervar.
Gago:
E sada,nisam ja 100% siguran,tako se i meni nešto desilo,nekaj sam prvi put po ključu čeprkal i nisam ga mogao upaliti,kao da se zaključal.
Poslije sam stisnul 2 puta za odlkjučavanje i upalio je.
Još nešto,možda ti je onaj bočni nogar bio ispušten,a znalo mi se i to desiti,pa ga nemožeš upaliti,a jedamput mi je frend slučajno stisnuo onaj prekidač na volanu za prekid struje,pa sam verglao ko lud dok nisam skužio da je pritisnuti.
Moja preporuka ti je da si kupiš novi akumulator,ovaj je preslabi šta imaš,meni ti se ispraznio i nakon 2-3 dana,stalno sam ga punio.
Uzeo sam od 5mAH i sada pali ko lud.
stype:
--- Citat: crazy marek - 18 Srpanj, 2009, 00:35:54 ---zastopan aspuh
--- Kraj citata ---
Pa kak se to može odštopat ili bar provjerit?
stype:
sorry kaj opet gnjavim, ali molio bih vas iskusnije za savjet vezan uz Lunu 2.
Skut je star 4 mj. i imao sam problema spaljenjem 2 puta dok nisam skužio da je problem najvjerovatnije u onom prekidaču na volanu ili kontakt bravi kad se volan zaključa. Od kad te dvije stvari više ne koristim pali bez problema..... Do danas.
Dođem s kave (cca 3km), i sve u redu. Nakon sat vremena stajanja, upali, radi na leru ali dodam gas počne se gušiti i gadno pucati iz auspuha i ništa.
Upali normalno, ali ni makac?
Luka 0101:
vidim da si iz zapresica...
mogo bi ti ja to sredit... ak oces... ak sredim placas pivu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju