Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
3alfa3:
--- Citat: paux - 19 Rujan, 2009, 12:09:08 ---sve serijala, to mi se počelo dešavat prije 10tak dana i u tih 10 dana to se desilo možda 5 puta.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Na leru i na punom gasu skuter radi normalno? Problem je samo u naglom davanju gasa? Karb nisi dirao (osim ciscenja)?
paux:
upravo tako. samo do nekih 30tak km/h..
3alfa3:
Provjeri da li sve dobro dihta oko karba i airboxa, vidi da li su semerinzi radilice uljavi...
Nesto se ocito desilo ako se to pojavilo prije 10tak dana, a prije je bilo u redu.
Sto se desava ako ne das gas odma do kraja nego ga polako odvrces (nekih 3-4 sekunde)? Jel ima gusenja na nekom otvoru gasa?
paux:
diht je ok, semeringe moram onda provjerit. ako polako odvrćem zna se isto desit ali ga manje zaguši.kad zaguši sa punim gasom,smanjim malo gas da prođe kao taj "dio" onda povećam i krene normalno. inače nije mi navika davat odmah puni gas već polako
paux:
samo da napomenem još, to mi se počelo dešavati sa novom svječicom ( stara 2 mj), i kad sam stavio staru bilo je sve ok, vratim novu, opet. reko možda je do svječice i stavi staru prije par dana i eto jučer mi je počelo opet zezat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju