Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (50/60) > >>

animatrix:
provjeri vakum ventil, provjeri jel u karbu ima benge, samo ga okrenes naopako  :laughing9:. meni s anlaserom slicna stvar, kad potrefis mozes verglat na njega i nece upalit, zakurblas jednom, upali, ugasis i ides verglat i u trenu ga upali..

paux:
do sad ga nisam palio sat i po i evo sad sam otišao vidjeti jel ima benge u karbu,otpustio onaj šaraf na dnu čašice karba i benga iscurila,znači benge je bilo..pogledat ću to sutra ujutro prije nego ga upalim mada ne kužim gdje bi benga mogla iscurit, a da izhlapi iz karba,nezam baš..  :icon_scratch:

animatrix:
hmmm, mozda preliva u motor? provjeri vakum ventil, izvuci cijev iz karba i pocni uvlaciti, trebala bi benga pocet curit u karb, a ako se to dogadja i bez da vuces, onda je do njega..

paux:
sad sam morao kurblat jer sam bio ispustio gorivo iz karba. da je otišao vakum ventil i da preljeva nebi morao sad kurblati i upalio bi odmah. a i kod ispuštanja gorivo bi stalno curilio..neznam.ako griješim ispravi me..

stype:

--- Citat: stype - 23 Lipanj, 2009, 15:09:01 ---Malo sam napet,
dođem s mora nakon 5 dana,telefonski dogovorim servis na 300km. Reko idem ju kresnut da me sutra ujutro ne iznenadi, kad ono, ništa, verlgam u prazno.
3 puta skinem i očistim svjećicu (mokra od goriva) probam, baca iskru. Ništa. Ima netko nekakvu ideju?

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju