Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (15/15)

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Travanj, 2009, 19:47:41 ---Stator = namotaji
Rotor = magnet
CDI je integriran sa bobinom u istom kucistu

--- Kraj citata ---
a sta je ono cudo ispod zadnje plastike tj ispod repa....sivo ovako ima kao hladnjak rebrasti na njemu...magneti marelli pise ja mislim...

Rossi:

--- Citat: vanjossi - 26 Travanj, 2009, 20:03:11 ---pa da ti ne valja lulica mozda ili kabel?

--- Kraj citata ---
kako ispistat jel mi valja ili ne ??

Drnda:

--- Citat: Rossi - 26 Travanj, 2009, 20:32:31 ---a sta je ono cudo ispod zadnje plastike tj ispod repa....sivo ovako ima kao hladnjak rebrasti na njemu...magneti marelli pise ja mislim...

--- Kraj citata ---
to je regler, a ovaj zadnji tvoj post, ja bih u nekoga posudio bobinu i kabel pa probao, a ako su namotaji ok, a ne radi u redu onda bi lako moglo do kabla ili bobine biti.. meni kada tako sjecka promjenim svjecicu i sve ok bude  :icon_scratch:

3alfa3:
Gotovo je nemoguce ispustiti antifriz bez da se zalije taj konektor ako ga ne zastitis sa necime pa ukoliko ti se to desilo, tu ti je problem. Trebas ga isprati alkoholom i dobro posusiti, a onda ga naspricati sa (vrlo malo) WD40.
Tako je barem bilo u mom slucaju kad sam prvi puta ispustao antifriz. Od onda konektor obucem u najlon i sve 5

rolly:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Travanj, 2009, 12:37:27 ---Gotovo je nemoguce ispustiti antifriz bez da se zalije taj konektor ako ga ne zastitis sa necime pa ukoliko ti se to desilo, tu ti je problem. Trebas ga isprati alkoholom i dobro posusiti, a onda ga naspricati sa (vrlo malo) WD40.
Tako je barem bilo u mom slucaju kad sam prvi puta ispustao antifriz. Od onda konektor obucem u najlon i sve 5

--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright:Tako je i meni bilo prvi put kasnije sam izolirao konektor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju