Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Rossi:
evo da ne citate sve ovo gore napisano ,,ukratko ...ako mi je aku skroz crko..kad upalim motor preko npr kurble...bil se smijelo desit poslije 30 sek ..pocne svijetlti lampica od ulja...i sat se onda ugasi skroz a obratji ostanu na trenutnoj poziciji tj kazaljka....i vise nikako zivota ne dobiva sat,truba,zmigavci..svijetla i stop radi...do cega bi to moglo bit ???
Rossi:
:help:
Rossi:
posto niko nije nista odgovorio na ove gore postove ....nema veze snacu se sam nekako .......makar nek mi neko kaze gdje se nalazi na runneru novi model CDI ...gdje Stator...sta vec sve ima od elektronike sto se moze ispitat ,da je moguce u kratkom spoju..ili ostislo samo od sebe tj crklo...mislim da je moj problem kratkog spoja desio se neki dan ..kad sam ono vozio pa motor poceo da sjecka ..i nece da ide...kao da gubi gorivo na sekundu..mislim da je to povezano sa elektronikom...eh koji dio ako je otiso uzrokuje takvo ponasanje skutera ?? svjecica je ok ..svijetla i stop svijetlo mi normalno radi ...pa mislim da su i namotaji ok....
3alfa3:
Stator = namotaji
Rotor = magnet
CDI je integriran sa bobinom u istom kucistu
vanjossi:
pa da ti ne valja lulica mozda ili kabel?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju