Tehnički kutak > Tuning skutera
Cudan zvuk luna
Luka 0101:
--- Citat: animatrix - 21 Travanj, 2009, 21:57:06 ---ja sam uzeo u osijeku u drinskoj, nezz kak se zove trgovina...
@luka, testirao sam bas koliko je tocan sat, i ispalo je da je tocan, frend sa vw polom, i njemu 75 pokazuje, i meni...
--- Kraj citata ---
a jbt. onda sam ja blesav...
samo znam da kad sam neki dan prosao pored seriske lune, to je bilo koda da je ona stajala...
animatrix:
a dobro, da navuces 75 sa serijalom, trebas ravnicu kilometar, relativno hladno vrijeme za voznju ili mrvicu hladnije vrijeme i auto ispred sebe... ili jebeno hladno vrijeme pa ide 80, isprobano! :glasses9:
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 21 Travanj, 2009, 22:23:16 ---a dobro, da navuces 75 sa serijalom, trebas ravnicu kilometar, relativno hladno vrijeme za voznju ili mrvicu hladnije vrijeme i auto ispred sebe... ili jebeno hladno vrijeme pa ide 80, isprobano! :glasses9:
--- Kraj citata ---
tvoja luna je bas ''cool'' luna :drunken_smilie:
da odes na sjeverni pol isao bi 120km/h, isprobano! :glasses9:
98% serijala, samo rolice mjenjane, na 15°-20°, celzijevih a ne kelvina, jos da je snjeg pao, probio bi prvi mah :laughing7:
animatrix:
hm, nakon 60 kao da uhvati rezonanciju i ubrza... jesi siguran da je serijala? :toothy12:
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 22 Travanj, 2009, 16:37:00 ---hm, nakon 60 kao da uhvati rezonanciju i ubrza... jesi siguran da je serijala? :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ako mi neko nije nesto mjenjao preko noci :toothy9:
Ovo je sa orginal spuhom, da je vidis sto sad ide, ide jednako u krajnjoj ali puuuno bolje starta, mada su mi jos 4.8 rolice, cim odem u split kupujem 3.8 ili nesto slicno :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju