Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (11/28) > >>

zvone17:
Koje rolice idu za lunu i koliko one kostaju? Koliko daju na brzini? Hvala.

Kemo_nrg:

--- Citat: animatrix - 21 Travanj, 2009, 21:57:06 ---ja sam uzeo u osijeku u drinskoj, nezz kak se zove trgovina...
@luka, testirao sam bas koliko je tocan sat, i ispalo je da je tocan, frend sa vw polom, i njemu 75 pokazuje, i meni...

--- Kraj citata ---

sta to u tebe ide 75 km/h, preceno autom? a sve serijala?

luna500rr:

--- Citat: Kemo_nrg - 26 Travanj, 2009, 21:23:20 ---sta to u tebe ide 75 km/h, preceno autom? a sve serijala?

--- Kraj citata ---

mojoj vara 2-3km/h, vidi se koliko ide. Na luni se zbog necega ubrzanja i ne cine tako ocita, u pajde TGB se zabije u guzicu kad mu upres fullgas, peugeot isto-jos ide prednji kraj u vis, a na luni nista. Stavio auspuh, hvata ko luda i ide brzo, a isto se ubrzanja ne cine tako ocita. Pokusat cu promjeniti amortizer i vilice skupa s prednji tockom pa cemo onda viditi :dontknow:
Usput mjerio Opel Asconom 1.6D 74-75km/h. Tko zna, ni ascona nije u najboljem stanju, ali ipak sat joj nebi trebao varati :dontknow:

animatrix:

--- Citat: Kemo_nrg - 26 Travanj, 2009, 21:23:20 ---sta to u tebe ide 75 km/h, preceno autom? a sve serijala?

--- Kraj citata ---

da, na mrvicu hladnijem vremenu, na toplije vec nece preko 70...

Kemo_nrg:

--- Citat: animatrix - 27 Travanj, 2009, 10:23:18 ---da, na mrvicu hladnijem vremenu, na toplije vec nece preko 70...

--- Kraj citata ---

nevjerujem al et, ima ovdje kod mene 2-3 lune (kod nas se to zove sprint), i ja ih pratim svojim scooterom, nijedan neide preko 70 po mom satu,a i moj sat laze  :) , aj nema veze to u tebe neki posebni model xD hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju