Tehnički kutak > Styling skutera

Neonke na 50ccm

<< < (4/5) > >>

giannelli:
kad ce na vxr-a jagermeister nalja i koji neon?  :glasses9:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 18 Travanj, 2009, 16:09:38 ---Sto je to molex?Znaci meni netrebaju nove zice nego da iskoristim sadašnje koje su na njemu?  :help:
Ako moze malo detaljnije zbilja me zanima..

--- Kraj citata ---

molex je onaj konektor sto imaju, stavim ti veceras slike, al ukratko, dvije plu/minus zice izvuces iz molex konektora a ostale odsjeces, 4 su zice, ima musko i zenski molex na neonkama. iz muskog izuces zice, a ostale dvije sto idu u zenski odkines.

ChRiStIaN:

--- Citat: gianelli - 18 Travanj, 2009, 16:36:43 ---kad ce na vxr-a jagermeister nalja i koji neon?  :glasses9:

--- Kraj citata ---

eo sad ce, samo sto nije XD

Bidalot_C30:
evo ovako napravi...+ spojis na osigurace,sa osiguraca na prekidac i sa prekidaca na - na akumulatoru,tako sam ja napravio i sve radi za :icon_thumright:

giannelli:
ja sam na baterij od k750 gledao gdje je plus gdje minus, baterija 3,5v dovoljno jaka da bar malo svijetli a siguran sam da nece pregorit.  :icon_biggrin:

ProDriverGT(TGB):
Nisam bas sa strujom na ti,mogu pokusat al bolje ne,dat cu to nekom drugom da mi slozi i to je to,a za 54kn se isplati uzet te neonke,mada nisu bas predviđene za skuter kolko ja znam,ali bar da mi traju neko vrijeme da se izgustam i pravim facu od sebe(ili primitivca)...  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju