Tehnički kutak > Styling skutera
Neonke na 50ccm
giannelli:
nije to nikakva fizika, samo moras nac plus i minus i to je to, prekidac je vec spojen na te neonke, znaci nades plus i minus, spojis na akumulator, postavis neonke negdje, prekidac takoder i to je to. :D
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: gianelli - 19 Travanj, 2009, 13:16:59 ---nije to nikakva fizika, samo moras nac plus i minus i to je to, prekidac je vec spojen na te neonke, znaci nades plus i minus, spojis na akumulator, postavis neonke negdje, prekidac takoder i to je to. :D
--- Kraj citata ---
Ajde baci onda samo one slike sta si obecao ako ti nije problem,da se ufuram..
giannelli:
evo, najbitnije, neda mi se vadit neonke iz kucista da slikam i objasnim, nego evo, koje zice moras rezat i pronac koja je plus a koja minus.
ovaj kabel, gdje sam napisao odrezi, on ce ti na neonkama bit crne i zute boje ja mislim, nije bitno, ugl vidit ces, odrezi ta dva sto sam oznacio i to je to, konektore mozes bacit jer ti ne trebaju.
samo eto moras plus i minus provjerit i to je to.
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: gianelli - 19 Travanj, 2009, 15:55:08 ---evo, najbitnije, neda mi se vadit neonke iz kucista da slikam i objasnim, nego evo, koje zice moras rezat i pronac koja je plus a koja minus.
ovaj kabel, gdje sam napisao odrezi, on ce ti na neonkama bit crne i zute boje ja mislim, nije bitno, ugl vidit ces, odrezi ta dva sto sam oznacio i to je to, konektore mozes bacit jer ti ne trebaju.
samo eto moras plus i minus provjerit i to je to.
--- Kraj citata ---
Hvala,kad slozim bacim vam neke slikice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju