Tehnički kutak > Styling skutera

Neonke na 50ccm

<< < (3/5) > >>

ProDriverGT(TGB):
Evo ga:

http://www.links.hr/index.php?naziv=Neonska+lampa+SHARKOON%2C+plava%2C+2+u+1%2C+30cm&option=artikl&id_kategorija=0709&id_artikl=070.900.141

Nasao sam plave neonke,za 54kn,dvije su unutra ako se nevaram.Samo me zanima jel dobim i kakve zice uz to il moram naknadno kupovat,i sta bi mi onda trebalo...zice jos nesto..?

Pupo:
Samo presječeš molex i provedeš ice od akumulatora do startera i sa startera do neonke. Samo moraš pazit na polove jer će ti izgorit starter.

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Area51 - 18 Travanj, 2009, 13:42:26 ---Samo presječeš molex i provedeš ice od akumulatora do startera i sa startera do neonke. Samo moraš pazit na polove jer će ti izgorit starter.

--- Kraj citata ---

Sto je to molex?Znaci meni netrebaju nove zice nego da iskoristim sadašnje koje su na njemu?  :help:
Ako moze malo detaljnije zbilja me zanima..

ChRiStIaN:
jao...pa nije bilo vec dugo teme o neonkama! Taman mislio da je oslo van "mode" to al jebga...reci kaje sljedece, zatamnjivanje zmigavaca i zadnjeg fara? Stavi i neke ultra kul naljepnice sa strane za potpuni ganci look! Preporucam tribal ili neke vatrice onak, mos i kenwood naljepnicu zakeljit!

Pupo:
Molex je konektor standardan u računalima :D Ovako izgleda samo ima sva 4 pina.

Na slici imaš i raspored polariteta i na to moraš striktno pazit. Minus na unutarnju crnu (bilo koju al vjerojatno ćeš morati stavit na bližu 12 voltnom pinu) a plus na vanjsku. Kupi si 2 metra dvožilne žice i provedi si s akumulatora do mjesta di ćeš neonke stavit i spojiš i to je to. Nikakvo posebno kemijanje.

GND = minus

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju