Tehnički kutak > Tuning skutera

Dilema u kineskoj cetvrti

<< < (3/5) > >>

animatrix:
tnx na odgovorima, ja to planiram voziti duze vrijeme, pa bi mozda ipak bolja solucija bila aeroxov motor, pa kasnije auspuh, pa kit i tako... ima vise mogucnosti vec lunin motor. a i smislio sam dobar polozaj hladnjaka :frajer:

Matej:
dal postoji koji motor od mozda 125 i vise ccm, da pase na lunu? ak postoji da li bi ga bilo tesko ugradit? sta mislite luna 125 ccm stanes pored rox-a,sr-a il sf-a i sdimiš ih ajme.... (i had a dream!!!!) :toothy12:  :toothy9: :toothy12:

luna500rr:

--- Citat: Matej - 18 Travanj, 2009, 13:33:47 ---dal postoji koji motor od mozda 125 i vise ccm, da pase na lunu? ak postoji da li bi ga bilo tesko ugradit? sta mislite luna 125 ccm stanes pored rox-a,sr-a il sf-a i sdimiš ih ajme.... (i had a dream!!!!) :toothy12:  :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---

imas puno motora, mislim da ces im svima morati mjenjati nosace i jos malo nesto oko struje, a samo sa spuhom mozes sdimit navedene motorice i neces imati problema oko rege  :frajer:

animatrix:
uglavnom skuteri koji koriste minarellijeve motore imaju iste nosace, tako da bi recimo 125cc iz madisona ili majesty-a pasalo i na lunu... ako tko nadje takav motor, nek javi  ;D

luna500rr:
treba li za 125 jos jedan amortizer otraga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju