Tehnički kutak > Tuning skutera
Dilema u kineskoj cetvrti
animatrix:
da pocnem, vozite skuter kineske proizvodnje star oko godinu dana, nemate ga namjeru mijenjati nikada, zelite to unucima ostaviti :toothy9:, li-la ste zadovoljni s njime, zelite da ide bolje, san vam je aerox i njegove performanse. Sto ciniti? Na jednu stranu, standardno kit, auspuh, karb i pratece sitnice, ide cisto solidno, maksimala je mrvicu veca od serijale, al dobro nabire.. na drugu stranu, zelite nesto drugacije, kupujete motor od roxa, nabavljate pratece dijelove, rezete po plastikama za ugradnju hladnjaka, sitnice i motor ide mrvicu brze od nakitanog kineza, ali sporije nabire.. kasnije imate lufta za tuning... sta biste izabrali?
ichko:
Ovo drugo svakako, od kineske masine nema leba
pOha:
ako vec imas kineza ili nesto slicno... ulozis male pare za auspuh i variomat, cisto da malo zivne, i skupljas pare za A (a1,a2 vise ni sam neznan kako to ide po novom zakonu) i kupis si neki normalni skuter 125 ili jace... kvalitetnija masina, manje se kvari a ide brze od naturpijane 50-ice u koju bi mora neprestano ulagat... Neznan za ostale ali to je sada moj plan :dontknow:
ChRiStIaN:
prodal bi kineza i kupil nekaj drugo
3alfa3:
--- Citat: pOha - 17 Travanj, 2009, 15:51:31 ---ako vec imas kineza ili nesto slicno... ulozis male pare za auspuh i variomat, cisto da malo zivne, i skupljas pare za A (a1,a2 vise ni sam neznan kako to ide po novom zakonu) i kupis si neki normalni skuter 125 ili jace... kvalitetnija masina, manje se kvari a ide brze od naturpijane 50-ice u koju bi mora neprestano ulagat... Neznan za ostale ali to je sada moj plan :dontknow:
--- Kraj citata ---
Lose je ta 50tica onda turpijana ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju