Tehnički kutak > Tuning skutera

Dilema u kineskoj cetvrti

<< < (5/5)

luna500rr:

--- Citat: ChRiStIaN - 19 Travanj, 2009, 10:01:46 ---looool

imal si gore spuh i rolice...to dosta znaci...i jos u krajnjoj nisi bio brzi! Alo decko, i sam si reko da su serijale bokte loool. sam sebi si u usta uskocio! Znaci oni serijale, ti sa spuhom i jos te u krajnjoj oderu...cccccc

--- Kraj citata ---

za jednog nrg kupim 2-3 lune i spuhove za njh, da jos stavim primar od lc nebi me bas u krajnoj oderali, mozda po cukici, ali po cesti ne :laughing7:

SlowRider:

--- Citat: luna500rr - 19 Travanj, 2009, 13:32:18 ---za jednog nrg kupim 2-3 lune i spuhove za njh, da jos stavim primar od lc nebi me bas u krajnoj oderali, mozda po cukici, ali po cesti ne :laughing7:

--- Kraj citata ---

Mislim da nije vise potrebno isticati da su lune najbrzi skuteri, kuzi se sto si htio reci kroz nekoliko postova od prije...

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 19 Travanj, 2009, 13:35:33 ---Mislim da nije vise potrebno isticati da su lune najbrzi skuteri, kuzi se sto si htio reci kroz nekoliko postova od prije...

--- Kraj citata ---

:laughing9: :laughing9:

A Luka0101 je svjedok da luna sa ZX-om ide skoro brže od serijskog malaguti phantoma sa serijskim spuhom sa katalizatorom  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju