Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Lampica za temp.
andy:
--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 14:25:53 ---posudica se grije jer dolazi u nju voda iz cyl...neznam,ako ti se jako pregrijava onda ti nije to do lampice,jer ona ima negdje senzor koji mjeri temp vode,
--- Kraj citata ---
Senzor je dolje na mašini i s njim bi trebalo bit sve oke.. Da je on otišo onda bi stalno svjetlila lampica...
Aj ak netko ima neki savjet pa da pomogne ;)
andy:
Evo sad se vozio, prošao uff negdje 30 km ugrubo.. I lampica se upalila na 20-om kilometru.. A vozio sam se malo živčano tj stalno ga tiskao.. I natjero i do lampice čak i niš nie bilo i samo odjednom se upali za bezveze, vozio sam se 80 negdje po čuki.. Ja neznam više kaj bi reko ni napravio.. Koji mu je k... :angry9:
SlowRider:
Kada se upali lampica skuter bi trebao ici osjetno slabije, jer se ona pali kada je temperatura rashladne tekucine 112°C.
Evo danas sam probao skuter i nema sanse da temp. predje 63°C, sada imam serijski spuh na malossi sportu pa je temp. puno niza, i manje se vrti.
Stavi obicnu destiliranu vodu unutra, pa ako prokuha kada se upali lampica znati ces u cemu je problem. :toothy3:
PitBull Aerox:
vodu ne tjera termostat niti ima kakvog ucinka u njenom kretanju. pumpu vode pokrece radilica.
andy:
Ma ide skuter normalno kad se upali lampica, samo ja stanem odmah da nebi bilo cvikanja :toothy11:
Neznam, da sve raskopam i struju vidim, al kaj da gledam :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju