Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Lampica za temp.

<< < (4/12) > >>

SlowRider:

--- Citat: PitBull Aerox - 17 Travanj, 2009, 19:00:18 ---vodu ne tjera termostat niti ima kakvog ucinka u njenom kretanju.

--- Kraj citata ---

Nisam siguran za ovo  :icon_scratch:

andy:

--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 19:04:55 ---Nisam siguran za ovo  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

I ja bi rekao, netko je već prije spomenuo da termostat tjera vodu.. Mislim da Igor  :icon_scratch:

SlowRider:

--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 19:13:15 ---I ja bi rekao, netko je već prije spomenuo da termostat tjera vodu.. Mislim da Igor  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Propeler tjera vodu, termostat je "prepreka" koja ima mogucnost smanjivanja i povecavanja protoka vode.

Brla:
prošli tjedan frend (Vrbančića znaš  :icon_biggrin: ) sa aeroxom i ja sa srom smo išli nekih 20 km do Žabjaka i isto mu se pali lampica od temperature... gore ima samo zx-a a skuter normalno ide dok se upali ta lampica...

andy:

--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 19:14:58 ---Propeler tjera vodu, termostat je "prepreka" koja ima mogucnost smanjivanja i povecavanja protoka vode.

--- Kraj citata ---

Pa da.. Pa reko meni kolega da to skinem :happy8:

--- Citat: Brla - 17 Travanj, 2009, 19:27:14 ---prošli tjedan frend (Vrbančića znaš  :icon_biggrin: ) sa aeroxom i ja sa srom smo išli nekih 20 km do Žabjaka i isto mu se pali lampica od temperature... gore ima samo zx-a a skuter normalno ide dok se upali ta lampica...

--- Kraj citata ---

Da znam.. Pa neš mi smrdi oko te lampice jbt#..  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju