Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Lampica za temp.
SlowRider:
--- Citat: PitBull Aerox - 17 Travanj, 2009, 19:00:18 ---vodu ne tjera termostat niti ima kakvog ucinka u njenom kretanju.
--- Kraj citata ---
Nisam siguran za ovo :icon_scratch:
andy:
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 19:04:55 ---Nisam siguran za ovo :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
I ja bi rekao, netko je već prije spomenuo da termostat tjera vodu.. Mislim da Igor :icon_scratch:
SlowRider:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 19:13:15 ---I ja bi rekao, netko je već prije spomenuo da termostat tjera vodu.. Mislim da Igor :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Propeler tjera vodu, termostat je "prepreka" koja ima mogucnost smanjivanja i povecavanja protoka vode.
Brla:
prošli tjedan frend (Vrbančića znaš :icon_biggrin: ) sa aeroxom i ja sa srom smo išli nekih 20 km do Žabjaka i isto mu se pali lampica od temperature... gore ima samo zx-a a skuter normalno ide dok se upali ta lampica...
andy:
--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 19:14:58 ---Propeler tjera vodu, termostat je "prepreka" koja ima mogucnost smanjivanja i povecavanja protoka vode.
--- Kraj citata ---
Pa da.. Pa reko meni kolega da to skinem :happy8:
--- Citat: Brla - 17 Travanj, 2009, 19:27:14 ---prošli tjedan frend (Vrbančića znaš :icon_biggrin: ) sa aeroxom i ja sa srom smo išli nekih 20 km do Žabjaka i isto mu se pali lampica od temperature... gore ima samo zx-a a skuter normalno ide dok se upali ta lampica...
--- Kraj citata ---
Da znam.. Pa neš mi smrdi oko te lampice jbt#.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju