Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Lampica za temp.
speed:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 14:05:31 ---Pa j#bo ga eo 10 min sig sam ostavio na leru da radi i sve isto.. Al palila se lampica i prije neg sam vodu mjenjao.. Nekužim koji mu je :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
znaju termostati zastekat pa se onda brzo griju,meni je i bez termostata temp najoptimalnija
andy:
--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 14:07:37 ---znaju termostati zastekat pa se onda brzo griju,meni je i bez termostata temp najoptimalnija
--- Kraj citata ---
Pa termostat radi čim tjera vodu, vidi na filmiću da baca skoro van.. :)
Neznam, ma ta lampica je sranje, trebam uzet ono digitalno od s6 i miran budem... :(
speed:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 14:09:16 ---Pa termostat radi čim tjera vodu, vidi na filmiću da baca skoro van.. :)
Neznam, ma ta lampica je sranje, trebam uzet ono digitalno od s6 i miran budem... :(
--- Kraj citata ---
moze i sama para tjerat vodu gore,najbolje ces znat po crijevima,temp bi trebala biti oko 60 stupnjeva i tada moze rukom crijevo drzati par sek
andy:
--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 14:15:55 ---moze i sama para tjerat vodu gore,najbolje ces znat po crijevima,temp bi trebala biti oko 60 stupnjeva i tada moze rukom crijevo drzati par sek
--- Kraj citata ---
Pa cijevi su oke kolko tolko, niš strašno.. Al posudica je dost, max držim 3-4 sekunde..
A struja, niš mi nepada na pamet oko tog di i šta bi moglo srat.. Ugl. sranje neznam kaj da napravim, ima ko ideju kakvu, di da krenem kopat i kaj radit ???
speed:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 14:21:15 ---Pa cijevi su oke kolko tolko, niš strašno.. Al posudica je dost, max držim 3-4 sekunde..
A struja, niš mi nepada na pamet oko tog di i šta bi moglo srat.. Ugl. sranje neznam kaj da napravim, ima ko ideju kakvu, di da krenem kopat i kaj radit ???
--- Kraj citata ---
posudica se grije jer dolazi u nju voda iz cyl...neznam,ako ti se jako pregrijava onda ti nije to do lampice,jer ona ima negdje senzor koji mjeri temp vode,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju