Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
veka84sb:
--- Citat: dhorvat - 10 Svibanj, 2009, 19:04:07 ---Još jednom fala vekiju koji se brinul za naš sigurni dolazak i odlazak iz SB-a :icon_thumright: Onak strgan, pijan, polu-budan nakon kaj smo ga probudili iz "pijanog sna", uspio nas je otpratiti i uputiti nas do izlaza iz grada :happy8:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
hac:
j****ti ja sam se živ pojeo,presjedio sam skoro cijeli tjedan i naravno vikend u mraku..........mala neopreznost kod varenja i opekao sam rožnjaču,trebalo je sat vremena okulisti da isječe komad troske koji se zapekao u rožnjaču......jbg .......vidim da je bilo super....ovaj tjedan sam u brodu u utorak ili srijedu pa se javim ekipi da neku kavu organiziramo ili nešt
SlowRider:
Ovaj video gdje je voznja kroz Sl. Brod, obratite pozornost pred kraj snimke, tocnije 10:24min, kada dottore kaze slovo A, a iza se cuje turaza motora :toothy12: :laughing9:
veka84sb:
--- Citat: hac - 10 Svibanj, 2009, 21:08:09 ---*****ti ja sam se živ pojeo,presjedio sam skoro cijeli tjedan i naravno vikend u mraku..........mala neopreznost kod varenja i opekao sam rožnjaču,trebalo je sat vremena okulisti da isječe komad troske koji se zapekao u rožnjaču......jbg .......vidim da je bilo super....ovaj tjedan sam u brodu u utorak ili srijedu pa se javim ekipi da neku kavu organiziramo ili nešt
--- Kraj citata ---
Cuo sam da si nadrljao ,kada budes dolazio u SB javi pa cemo na kavu. Brzo oporavak zelim.
dino_sk:
--- Citat: veka84sb - 10 Svibanj, 2009, 20:54:19 ---cemo se dogovoriti ,pa najvjerojatnije na _Motosusretu kod vas :headbang:
--- Kraj citata ---
kad ?? gdje ?? u novoj gradisci ili ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju