Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

6. moto susreti SLAV. BROD

<< < (21/29) > >>

Pupo:

--- Citat: dino_sk - 10 Svibanj, 2009, 21:41:03 --- kad ?? gdje ?? u novoj gradisci ili ??

--- Kraj citata ---

NG je taman negdje na pol puta svima nama :D

malo OFFa:  danas sam načuo da se u okolici Požege pravi nova karting staza pa budemo vidjeli kako će to izgledati i tko će smiti na nju :D

gaso999:
svaka cast sto ste su se forumasi  sastali  :icon_thumright:

ja sam bio pun obaveza(parking, ulaz...  :sad1: ) pa sam to propustio ali dogodine necu sigurno.

cak nisam imao vremena nesto puno poslikati ali nesto cu vec staviti.

ono za parking skutera se meni jako dopalo tj dobra mi je ideja. nek se vidi da i nas ima.

--- Citat: hac - 10 Svibanj, 2009, 21:08:09 ---*****ti ja sam se živ pojeo,presjedio sam skoro cijeli tjedan i naravno vikend u mraku..........mala neopreznost kod varenja i opekao sam rožnjaču,trebalo je sat vremena okulisti da isječe komad troske koji se zapekao u rožnjaču......jbg .......vidim da je bilo super....ovaj tjedan sam u brodu u utorak ili srijedu pa se javim ekipi da neku kavu organiziramo ili nešt

--- Kraj citata ---

kad budes dosao javi pa idemno na kavu ...
btw brz oporavak.

na samim susretima moze se reci da je "sve" proslo dobro.
bila su tri udesa a u jednom je sudjelovao skuteras (frontalni sudar) koja nije dobro prosla za obojcu(bolnica)  :sad1:
bila je i mala tuca  :headbang:  pod satorom ali i to je brzo zavrsilo.

sve u svemu mislim da su susreti zadovoljili puno razlicitih apetita i utazili mnogo zedi  :drunken_smilie:  :icon_thumright:

javite za NG pa da se provozamo.

valjda ce se drustvo okupiti u vecem broju nagodinu koju evo vec zarko iscekujem.

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 10 Svibanj, 2009, 20:54:19 ---Evo razbijam mamurluk citajuci ovaj tekst i ono glava puca ,al jos neznam jel od onog vina,nespavanja ili gledanja u monitor ...ma kriv je  monitor  :icon_scratch: :jerk:

Isto tako zalim sto sam propustio onaj dhorvatov spoj sa glatkim SB asfaltom i eliminaciju retrovizora, a valjda je sada dobio na aerodinamici  :icon_tongue:
Eto steta sto se puno ljudi na kraju imalo neke izlike za nedolazak ,ali nama je bilo predobro ,patite do iduce godine hahaha :laughing7:

Za NG stazu cemo se dogovoriti ,pa najvjerojatnije na _Motosusretu kod vas  :headbang:

Za sve nevjernike ....Gilera mxr 160... me fino vratila kuci i kasnije jos htjela upaliti .....  :happy6:

Ona crna gilera sto se vidi na snimaci ima due+ nardo ,...i sve pripadno...slabo se vidi na snimci ,ali pali gumu i vozi u koloni  :headbang:

Jao dosta kompa odo se dalje ljeciti ....

--- Kraj citata ---

Ma monitor je kriv. I ja sam se danas liječio na motoru na svježem zraku. Ti monitori fakat zrače u zadnje vrijeme  :drunken_smilie:

Najviše od svega me iznenadilo na koju fakin foru sam ja 0.0 napuhal kad su nas zaustavili par minuta nakon kaj smo izašli iz slavnoskog broda  :happy8:

veka84sb:
hahaha, pa i meni si bio sumljiv. Ono izgledao si trjezan ? Samo gdje je onda ono vino nestalo?

Bila tuca pod satorom? Bila je jos jedna ,petak u kampu po danu ,neznam koje vrijeme.. neki pijani lik i neki trijezni...gadno ,ali rastavilo ih njihovo drustvo. Dosla policija sve bilo rijeseno nisu morali intervenirati. (Ovaj pijan zaspo na klupi ovaj drugi se smirio.)

Ovo za skutere me prvo jako naljutilo ,a kasnije kada sam vidio koliko je bilo skutera (steta sto nema slika od kasnije) bio sam jako fasciniran ,lijep je bio prizor.

Jel ima vjesiti kako su oni iz udesa? Meni je cijelu noc zvonio mobitel ,svi su mislili da sam se ja skrsio jer jer vozim crveni Runner!

Za mene je susret poceo u četvrtak 19h do nedjelja 14h.

Ono da cemo se dogovoriti kod vas ,znaci u Zaboku na motorijadi  ;D

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 11 Svibanj, 2009, 07:11:29 ---Za mene je susret poceo u četvrtak 19h do nedjelja 14h.

--- Kraj citata ---

Da, al ne računaj onaj dio dok smo mi pili a ti si spaval  :toothy3:

Vidimo se u Zaboku najvjerojatnije  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju