Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
dino_sk:
pogledati od voznju kroz slavonski brod
3:30-4:00 min :frajer: :frajer:
dhorvat:
Evo kako se vidi diskriminacija na djelu :angry7:
Kad bolje razmislim, bilo je jako puno skutera tamo :icon_scratch:
Naravno da mi nismo više tu bili nego smo ušli unutra ko i svi normalni :frajer:
BTW. šteta kaj kasnije nismo slikali kad je došao igor.sb i kompanija. :laughing9: :laughing9:
Bilo je prejebeno i nije mi žao kaj smo išli. Ekipa --> :notworthy:
Još jednom fala vekiju koji se brinul za naš sigurni dolazak i odlazak iz SB-a :icon_thumright: Onak strgan, pijan, polu-budan nakon kaj smo ga probudili iz "pijanog sna", uspio nas je otpratiti i uputiti nas do izlaza iz grada :happy8:
dhorvat:
Svi spavaju vjerojatno i trijezne se od sinoć... :laughing11: :laughing11:
...jer da su budni, sigurno bi spomenuli moj nesretni lijevi retrovizor :'( :'( :'(
2TDottore:
kai bi nam bilo zao kaj smo isli.......tak nam je bilo lose da bi iso uskoro ponovo....... :laughing11:
--- Citat: dhorvat - 10 Svibanj, 2009, 19:04:07 ---
Još jednom fala vekiju koji se brinul za naš sigurni dolazak i odlazak iz SB-a :icon_thumright: Onak strgan, pijan, polu-budan nakon kaj smo ga probudili iz "pijanog sna", uspio nas je otpratiti i uputiti nas do izlaza iz grada :happy8:
--- Kraj citata ---
:wav:
jbt.....naravno da nisi kasnije mogo slikat kad je bio mrkli mrak........ :laughing7:
meni je zao kaj se nisam sjetio da te slikam dok se valjas po podu i dok ti leti retrovizor po zraku........ :laughing9: :laughing9:
mogli bi mi uskoro doc malo na stazu u n.gradisku da se ponovo okupimo a i malo provozamo po stazi...... :toothy10:
veka84sb:
Evo razbijam mamurluk citajuci ovaj tekst i ono glava puca ,al jos neznam jel od onog vina,nespavanja ili gledanja u monitor ...ma kriv je monitor :icon_scratch: :jerk:
Isto tako zalim sto sam propustio onaj dhorvatov spoj sa glatkim SB asfaltom i eliminaciju retrovizora, a valjda je sada dobio na aerodinamici :icon_tongue:
Eto steta sto se puno ljudi na kraju imalo neke izlike za nedolazak ,ali nama je bilo predobro ,patite do iduce godine hahaha :laughing7:
Za NG stazu cemo se dogovoriti ,pa najvjerojatnije na _Motosusretu kod vas :headbang:
Za sve nevjernike ....Gilera mxr 160... me fino vratila kuci i kasnije jos htjela upaliti ..... :happy6:
Ona crna gilera sto se vidi na snimaci ima due+ nardo ,...i sve pripadno...slabo se vidi na snimci ,ali pali gumu i vozi u koloni :headbang:
Jao dosta kompa odo se dalje ljeciti ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju