Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 10 Svibanj, 2009, 20:54:19 ---Isto tako zalim sto sam propustio onaj dhorvatov spoj sa glatkim SB asfaltom i eliminaciju retrovizora, a valjda je sada dobio na aerodinamici :icon_tongue:
Eto steta sto se puno ljudi na kraju imalo neke izlike za nedolazak ,ali nama je bilo predobro ,patite do iduce godine hahaha :laughing7:
Za NG stazu cemo se dogovoriti ,pa najvjerojatnije na _Motosusretu kod vas :headbang:
Za sve nevjernike ....Gilera mxr 160... me fino vratila kuci i kasnije jos htjela upaliti ..... :happy6:
Ona crna gilera sto se vidi na snimaci ima due+ nardo ,...i sve pripadno...slabo se vidi na snimci ,ali pali gumu i vozi u koloni :headbang:
--- Kraj citata ---
stvarno steta kaj nisi vidio horvata kak se valja po podu...... :laughing11: al imo je srece kaj je bio stvarno glatki asfalt jer inace nebi proso bez ogrebotine na roxu a bome i na sebi...... :icon_biggrin:
al nema veze.....bumo se mi ovih dana bacili u potragu za novim retrovizorom......zagreb je velik grad.......naci cemo mi vec nesto....nekog roxa u mraku....... :laughing7:
veka a kaj se tice tvoje mx zvjeri.......ja ti kazem da dodjes s njom na susret u zabok.......ak ti krepa po putu ima i za to rjesenje iliti plan B......uzmi kanistar od 5 litara i stavi ga u onu rupu i spoji crijevo sa njega na fergazer i imas slobodan pad i mos se vozit kolko oces......istina da je svaka benzinska tvoja al jbg bitno da se vozis...... :umroodsmijeha:
al onaj runner me fasciniro......jbt tip pali gume u voznji bez beda i cim pusti prednju kocnicu odma ga baci na zadnji......strava...... :notworthy:
CAR46:
Bilo jebeno na susretu. U onoj frontalki obadvojica zavrsila u bolnici s teskim tjelesnim ozljedama opasnim po život, koliko sam cuo nijedan nije imao kacigu, jbt bilo strasno za vidit ja naiso pol sata poslje toga prestrasno.
veka84sb:
Evo detalja motosusreta...
http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/118/vijest/2114.html
dhorvat:
Joj skroz sam zaboravio na avione. Prije starta utrke 600-ki su nam avioni ful gas preletjeli 20 metara iznad glave...
A jedan je točno iznad nas išao po vertikali gore dokle je mogo i obrušio se nazad dolje i okrenuo avion i opet poletio. Nenadj#biv doživljaj. Drito je iznad mene i dottore bio :toothy3:
2TDottore:
bogme bas i nije bilo ugodno gledat dok ti se avion rusi sa jedno 500m visine prema tebi okomito drito iznad glave....... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju