Vozio se jučer i danas, prestalo je i kapati a i felga je suha... Obrisao sam je neki dan baš da vidim jel će opet bacati... Ali sad je suha.
Ali danas se novo sranje javilo... Ujutro ga upalim, krenem, sve 5 i nakon 500 metara stanem na semafor, oću krenuti, dam gas i on se guši! Dam lagani gas, lagano krene, onda se razvrti i ide dobro dalje, ali ako dam više od četvrtine gasa odma se guši! Kaže frend voda u karburatoru... Ali neobično je to da kad ga ugasim i upalim onda opet "grize" i ima opak start ko inaće, i kad krenem i stanem, opet više nejde nikam. I u leru radi cijelo vrijeme na 4000rpm-a. Spremio ga u garažu, kasnije opet probao, prvo se zaguši, onda se nakon 100 metara otvorio pa sam otišao na malu probnu vožnju par kilometara... i sve 5, ali kad sam se vratio doma, opet skužim da slabije grize na startu. Ne onako slabo ko danas ranije, ali dosta slabije nego inaće.
Morat ću ja na servis s njim jer se sam u mehaniku ne razumijem... Samo ne znam dal da ga odfuram na ovlašteni Piaggio servis ili na neki običan servis. Ne bi da me "oderu". Ono tipa mijenjanje ulja i svjećica 500 kuna... A litru ulja od 70 kn neki dan nalijao...