Općenito > Generalno o skuterima
Moj 1. skuter (molim pomoć oko izbora)
SlowRider:
--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 11:19:27 --- :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing9: :laughing3: :laughing11: :laughing1:
majko bozija jesi ćaknut!
--- Kraj citata ---
Ne znam koliko stepenica, ali bolji opcenito i kvalitetniji je tgb.
Ako cemo usporedjivati tgb, kymco, lunu, sa sigurnoscu lunu stavljam na 3. mjesto.
pOha:
--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 11:19:27 ---
:laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing9: :laughing3: :laughing11: :laughing1:
pajdo mi ima isto r50x, 2000km opala mu vec krajnja za 5km/h, nesto mu suska u auspuhu, i jos nesto sitno problema. Jedino kaj tgb ima bolje je kratko - dugo svitlo, veci spremnik goriva, bolji ovjes, nazad disk i ono sva cetri zmgavca da trepere. Vrti se tgb bez blokada malo vise od 12000 a nemore odblokiranoj luni 1 dodat vode ni uz brjeg ni niz brjeg ni po pravcu. Po pravcu ide 65-70, nizbrjeg i preko 80 a lako svldava bilo koji brjeg cak i sa trojicom. Obzirom kako ga pajdo vozi dobar je to motoric, jedino mu je mala krajnja. Lip je dosta i solidno ide i ima dosta komandi i ima uticnicu ispod sica. Ide oko 70-72 novi odblokiran te ima dobar start. Te SYM-ove ne uzimaj, nevride 1/4 para sta ces dati. Moja ti je preporuka keeway ili tgb ili nove lune, ali ako ces davati preko 10t kn 100% tgb r50x
--- Kraj citata ---
Ma sta ti sad baljezgas da sym nevalja... jesi ikad vozia syma.... kladin se da pitas ikoga ko ga vozi da ce ti svi rec da je skuter ludilo i da ih nikad nije iznevjeria... Koljes ga koliko oces, vozis na hladno i nece ti krepat.... u 2 godine sta ga iman nisan minja nista nego zadnje livo stop svitlo. Bez blokada ide 70-75. Najdrazi su mi ovi sta pocnu srat po skuteru a nikad ga nisu vozili. Fala bogu da ako ima za 13 000 kn SF2 da ce ga uzet, uzea bi ga i ja... ali nemos tako samouvjereno posrat skuter koji valja :nono:
Giz:
--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 11:19:27 ---
:laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing9: :laughing3: :laughing11: :laughing1:
pajdo mi ima isto r50x, 2000km opala mu vec krajnja za 5km/h, nesto mu suska u auspuhu, i jos nesto sitno problema. Jedino kaj tgb ima bolje je kratko - dugo svitlo, veci spremnik goriva, bolji ovjes, nazad disk i ono sva cetri zmgavca da trepere. Vrti se tgb bez blokada malo vise od 12000 a nemore odblokiranoj luni 1 dodat vode ni uz brjeg ni niz brjeg ni po pravcu. Po pravcu ide 65-70, nizbrjeg i preko 80 a lako svldava bilo koji brjeg cak i sa trojicom. Obzirom kako ga pajdo vozi dobar je to motoric, jedino mu je mala krajnja. Lip je dosta i solidno ide i ima dosta komandi i ima uticnicu ispod sica. Ide oko 70-72 novi odblokiran te ima dobar start. Te SYM-ove ne uzimaj, nevride 1/4 para sta ces dati. Moja ti je preporuka keeway ili tgb ili nove lune, ali ako ces davati preko 10t kn 100% tgb r50x
--- Kraj citata ---
A ja i dalje tvrdim da za to nije kriv scoot več taj tvoj frend ili majmuni u servisu koji neznaju što rade. :laughing7:
Neka si promjeni rolice i remen jer su mu to slabi dijelovi te če si tako vratiti krajnju brzinu. Da zna scoot skroz odblokirati primjetio bi da mu Luna nemože ni soli na rep staviti a isti vodič je stavljen u mom topicu, no.. To je valjda jako teško za pogledati i napraviti isto. Lakše je na temelju krivih informacija zaključiti kako je Luna tu negdje sa TGBom. Ma daj ROFL teži! :toothy12:
Mane TGBa su previše blokada, loš remen i rolice, užasan auspuh sa katalizatorom koji se raspada pa šuška i zna mu puknuti gas sajla.
Sve se to složi za nikakve novce tako da mu to ni ne gledam kao manu. ;)
Tommy_Nsr:
--- Citat: pOha - 17 Travanj, 2009, 12:04:31 ---Ma sta ti sad baljezgas da sym nevalja... jesi ikad vozia syma.... kladin se da pitas ikoga ko ga vozi da ce ti svi rec da je skuter ludilo i da ih nikad nije iznevjeria... Koljes ga koliko oces, vozis na hladno i nece ti krepat.... u 2 godine sta ga iman nisan minja nista nego zadnje livo stop svitlo. Bez blokada ide 70-75. Najdrazi su mi ovi sta pocnu srat po skuteru a nikad ga nisu vozili. Fala bogu da ako ima za 13 000 kn SF2 da ce ga uzet, uzea bi ga i ja... ali nemos tako samouvjereno posrat skuter koji valja :nono:
--- Kraj citata ---
Sym je prebolestan skuter, ja sam ga imao i stvarno je ok, dusu sam mu vadio svaki put kad sam sjeo na njega, ubio sam ga skroz, krepala masina, samo sam promjenio karike i svjecicu i vozio dalje.....sym je dobar skuter, al ako bi uzimao uzmi rade sportx 50, mozes ga nac za dobre pare, a skuter je odlican........
luna500rr:
vozijo syma i nije me zadovoljijo, ima takodjer bolji ovjes od lune i ljepsi je i ima bolji dashboard, isto idu kao i peda i cpi i keeway ali nije to to za toliko para, prevelika cjena i u SYM i u CPI. Keeway i tgb je najbolji izbor, jer 14000kn za tajvanca ac, a za 13 mos uzet francuzai pak benellija
ima li kakav zx ili tt za morini u spiltu ako kogod zna?
serviseri su ga odblokirali, ostalo samo sljepo crjevo, ali ono i neznaci vele :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju