Općenito > Generalno o skuterima

Moj 1. skuter (molim pomoć oko izbora)

<< < (7/9) > >>

pOha:

--- Citat: Tommy_Nsr - 17 Travanj, 2009, 12:29:13 ---Sym je prebolestan skuter, ja sam ga imao i stvarno je ok, dusu sam mu vadio svaki put kad sam sjeo na njega, ubio sam ga skroz, krepala masina, samo sam promjenio karike i svjecicu i vozio dalje.....sym je dobar skuter, al ako bi uzimao uzmi rade sportx 50, mozes ga nac za dobre pare, a skuter je odlican........

--- Kraj citata ---

potpis

Giz:

--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 12:31:34 ---vozijo syma i nije me zadovoljijo, ima takodjer bolji ovjes od lune i ljepsi je i ima bolji dashboard, isto idu kao i peda i cpi i keeway ali nije to to za toliko para, prevelika cjena i u SYM i u CPI. Keeway i tgb je najbolji izbor, jer 14000kn za tajvanca ac, a za 13 mos uzet francuzai pak benellija

ima li kakav zx ili tt za morini u spiltu ako kogod zna?
serviseri su ga odblokirali, ostalo samo sljepo crjevo, ali ono i neznaci vele :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Serviseri ga NISU odblokirali do kraja. Baci oko na prvi post u mom topicu pa če ti biti jasno da nisu zapravo ništa napravili osim što su maknuli šajbicu sa variomata!

luna500rr:

--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2009, 12:42:56 ---Serviseri ga NISU odblokirali do kraja. Baci oko na prvi post u mom topicu pa če ti biti jasno da nisu zapravo ništa napravili osim što su maknuli šajbicu sa variomata!

--- Kraj citata ---

ok budemo probali :)

ChRiStIaN:

--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 12:31:34 ---vozijo syma i nije me zadovoljijo, ima takodjer bolji ovjes od lune i ljepsi je i ima bolji dashboard, isto idu kao i peda i cpi i keeway ali nije to to za toliko para, prevelika cjena i u SYM i u CPI. Keeway i tgb je najbolji izbor, jer 14000kn za tajvanca ac, a za 13 mos uzet francuzai pak benellija

ima li kakav zx ili tt za morini u spiltu ako kogod zna?
serviseri su ga odblokirali, ostalo samo sljepo crjevo, ali ono i neznaci vele :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

meni je sym za 15 klasa bolji od lune koju sam imo, imo sam i SYMa i imam pravo dat usporedbu posto sam obadva posjedovao! Eo ukratko, luna se moze sakrit! I nije to pljuvanje vec dajem decku savjet da se ne zajebe kak sam se ja zaj#bo! Samo imo sam srece kaj sam dobru paru ulovio za taj krs kad sam prodavao

Mark:

--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2009, 00:11:42 ---Luna i TGB se NEMOGU nikako uspoređivati jer je TGB jedno 5 stepenica bolji.

--- Kraj citata ---
Potpis  :icon_thumright: Vozio sam ovog TGB-a od Giza dok je samo spulja bila gore(i rolice i federi naravno) i imam samo rječi pohvale. Za tu cijenu ne znam da li ćeš naći išta bolje. Ja sam bio oduševljen motorčekom ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju