Općenito > Generalno o skuterima
Moj 1. skuter (molim pomoć oko izbora)
stark1:
kymco vitality..jako izdrzljiv skuter...ima kod mene jedan u gradu...trojicu vuce uzbrdo...preso u 2 godine preko 15 000 km..evo i dan danas krese na prvi zub...
Giz:
Luna i TGB se NEMOGU nikako uspoređivati jer je TGB jedno 5 stepenica bolji.
Markock:
--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2009, 00:11:42 ---Luna i TGB se NEMOGU nikako uspoređivati jer je TGB jedno 5 stepenica bolji.
--- Kraj citata ---
Kakav je TGB R50x u odnosu na KYMCO SUPER 8 50?
Giz, imas kakava iskustva sa TGB R125x?
animatrix:
ja bih uzeo kymco
luna500rr:
--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2009, 00:11:42 ---Luna i TGB se NEMOGU nikako uspoređivati jer je TGB jedno 5 stepenica bolji.
--- Kraj citata ---
:laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing9: :laughing3: :laughing11: :laughing1:
majko bozija jesi ćaknut!
pajdo mi ima isto r50x, 2000km opala mu vec krajnja za 5km/h, nesto mu suska u auspuhu, i jos nesto sitno problema. Jedino kaj tgb ima bolje je kratko - dugo svitlo, veci spremnik goriva, bolji ovjes, nazad disk i ono sva cetri zmgavca da trepere. Vrti se tgb bez blokada malo vise od 12000 a nemore odblokiranoj luni 1 dodat vode ni uz brjeg ni niz brjeg ni po pravcu. Po pravcu ide 65-70, nizbrjeg i preko 80 a lako svldava bilo koji brjeg cak i sa trojicom. Obzirom kako ga pajdo vozi dobar je to motoric, jedino mu je mala krajnja. Lip je dosta i solidno ide i ima dosta komandi i ima uticnicu ispod sica. Ide oko 70-72 novi odblokiran te ima dobar start. Te SYM-ove ne uzimaj, nevride 1/4 para sta ces dati. Moja ti je preporuka keeway ili tgb ili nove lune, ali ako ces davati preko 10t kn 100% tgb r50x
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju