skini zupcanike paljenja sa radilice ako oces malo vise odaziva, trebat ces samo nabavit neki mini distanser da legne kako treba na osovinu radilice i da popuni nastalu praznocu, neznam tocno kolki je razmak al negdje sam procitao 2.7mm... ili u alternativu nabavi vario od overa, sa njim si siguran da ces morat skinut zupcanike
Odaziv u ubrzanju ? Ono kad pustiš gas pa dodaš ? To sam mislio sa tvrđim centralnim(žutim), al nekak si mislim da nebude tak dobro, sjebat ću sve.. Vidit ćemo
Bolje da mi nisi govorio, sad ću to ić radit i skupljat pare za vario od overa.. Jooj
postelaj ga....
Istina, il PROOF prepiši moj setup, letit će ti
Samo da ti kažem - NE DIRAJ!
Ti na svom i ja na svom i tu bi bili negdi po ubrzanju a i krajnjoj
Kaj se remena tiče, nebude ti puno krajnje dal ali više sigurno od Malossi kevlara. Ak hoćeš krajnju i malo jači pad okretaja kroz ubrzanje, kupi TOP vario Al ne preporučam ti to, jer ovo mi se čini čist OK
Jesam li ti lijepo reko da će ti polutka sredit rupu na ubrzanju?
Ti si reko možda, al da moram probat
Eo ispostavilo se da polutka sve sredi tak da kupujte polutku odmah za na minarelli mašine
Šta misliš Horvat jel ću start popravit malo s torsionom, on će mi dat okretaja ? Jer onak cuka u startu
A iovak već imam srednje tvrde federe, tj bar mislim jer oni su iz piaggio pakiranja za serijsko kvačilo (bijeli) Koji bi meni trebali srednje tvrdoće baš za minarelli i fly kvačilo