Tehnički kutak > Tuning skutera

pakne

<< < (4/7) > >>

Mr J:

--- Citat: vuk - 22 Ožujak, 2007, 18:14:13 ---joj niko mi neda odgovor. ovako neki dan sam zaoro(razbio se) po cesti pa mi je prednja koćnica postala tvrđa. sad me zanima dal se može na skuteru kako podešavat tvrdoća poluge koćnice da opet bude mekša

--- Kraj citata ---

ispusti malo ulja iz sistema... pogledati FAQ - mojskuter servis!!!

Genesis051:
Streetrunner, a onda je to TO... više ih opterećuješ - više ih trošiš...

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 23 Ožujak, 2007, 01:33:26 ---Streetrunner, a onda je to TO... više ih opterećuješ - više ih trošiš...

--- Kraj citata ---
ma šta ja znan,ali briga me stzrai plaća tako da :dontknow:

Genesis051:
Don't worry - Be happy !!!  :frajer:
Ma, doć ćeš na to s vremenom... S iskustvom počneš rjeđe kočit, jer se manje gurneš u krkljanac... pronađeš "liniju manjeg otpora", i prozujiš kroz mjesta, gdje samo staviš prste na ručicu kočnice, spreman za kočit a da uopće ne upotrijebiš stisak (kočenje)... Nisam ja pametan toliko, da solim okolo... samo prenašan svoje utiske i ponašanje u vožnji...
Nisam ja anđel, znaš...  :icon_biggrin: naprotiv... samo ne idem baš  :BangHead: ...

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 25 Ožujak, 2007, 23:27:54 ---Don't worry - Be happy !!!  :frajer:
Ma, doć ćeš na to s vremenom... S iskustvom počneš rjeđe kočit, jer se manje gurneš u krkljanac... pronađeš "liniju manjeg otpora", i prozujiš kroz mjesta, gdje samo staviš prste na ručicu kočnice, spreman za kočit a da uopće ne upotrijebiš stisak (kočenje)... Nisam ja pametan toliko, da solim okolo... samo prenašan svoje utiske i ponašanje u vožnji...
Nisam ja anđel, znaš...  :icon_biggrin: naprotiv... samo ne idem baš  :BangHead: ...

--- Kraj citata ---
meni ti je sve sa 80 na 20,pa onda opet ubrzavanje pa opet naleti auto iz drugog smjera pa opet koćenje i tako stalno,malo u jednoj traci malo u drugoj :laughing7: :glasses9: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju