Tehnički kutak > Tuning skutera

pakne

<< < (5/7) > >>

vuk:
evo danas sam stavio mallosi pakne al samo na zadnji toćak, za prednji su imali neke koje ne pašu na moj. sad zadnji koči bolje nego prednja i zadnja serijska zajedno. samo što sad cvili

SlowRider:

--- Citat: vuk - 30 Ožujak, 2007, 18:16:29 ---evo danas sam stavio mallosi pakne al samo na zadnji toćak, za prednji su imali neke koje ne pašu na moj. sad zadnji koči bolje nego prednja i zadnja serijska zajedno. samo što sad cvili

--- Kraj citata ---

To onda znaci da zadnji kotac blokira  ;D

To sto ti cvili moze da je do diska...

Punisher:

--- Citat: SlowRider - 30 Ožujak, 2007, 18:25:49 ---
--- Citat: vuk - 30 Ožujak, 2007, 18:16:29 ---evo danas sam stavio mallosi pakne al samo na zadnji toćak, za prednji su imali neke koje ne pašu na moj. sad zadnji koči bolje nego prednja i zadnja serijska zajedno. samo što sad cvili

--- Kraj citata ---

To onda znaci da zadnji kotac blokira  ;D

To sto ti cvili moze da je do diska...

--- Kraj citata ---
Ili još nije sve sjelo na svoje mjesto. Trebaš par puta pošteno 'odvalit' po kočnici.  :happy6:

vuk:
ma ne blokira zadnji kod normalnog koćenja, blokira kad stisnem koćnicu jaće. tak je bilo i sa serijskim ploćicama. a sad cvile samo kad slabije stisnem koćnicu. kad se to desi samo ju za nijansu jače stisnem i prestane cvilit

Punisher:
Svejedno istreniraj ju malo... to se inače radi kad se mijenjaju pakne i na motorima i autima.
Možda poslije prestane cvilit  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju