Tehnički kutak > Tuning skutera

pakne

<< < (3/7) > >>

Genesis051:
Nekako, između redaka, mi nešto govori da je to bolje od Bremba...
Molim te, prosvjetli me, jesam li u pravu (?) ...  :icon_scratch: :dontknow: ;D

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 21 Ožujak, 2007, 23:33:45 ---Nekako, između redaka, mi nešto govori da je to bolje od Bremba...
Molim te, prosvjetli me, jesam li u pravu (?) ...  :icon_scratch: :dontknow: ;D

--- Kraj citata ---

vjerujem da su i brembo sinterirane... (uglavnom se sve ove kvalitetnije sinteriraju, ali bitan je sastav)

Genesis051:
 :sign092:    ...ne bi me smetalo da imam neke, koje "grizu" divljije, nego ove koje imam...  Nije Brembo loš (hehe, da mi je sad sjest na APN-a, pa "uvidjet" u praksi,  da mi treba dužina autobusa za zaustavit se   :laughing7: ... 
Samo bi želio vidjeti/probati, ima li što jače (jedino sad ne znam, bi li bio spreman platiti tu cijenu "napretka")...

vuk:
joj niko mi neda odgovor. ovako neki dan sam zaoro(razbio se) po cesti pa mi je prednja koćnica postala tvrđa. sad me zanima dal se može na skuteru kako podešavat tvrdoća poluge koćnice da opet bude mekša

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 21 Ožujak, 2007, 23:18:59 ---Streetrunner, jesu ti diskovi glatki (?) da ti oni ne uništavaju pločice...
(istina, rado bi pročitao komentar Mr. J.-a, jer ja se u to ne kužim)
Ja sam u (sad imam : ) 15800 Km    j e d n o m    imao, na računu servisa, prednje pločice...
Istina, možda sam sklerozan, neka je bilo i 2 puta... ali to je najmanje 5000 (pređenih Km) po promjeni...
I još nešto... ja definitivno ne koristim kočnice za "sportsku" vožnju, nego za usporit/zaustavit skut...
Vrlo često, skoro stalno, prakticiram pritiskanje obje ručice...
I kočim po nizbrdici periodično, stisnem, i nijansu više, nego je potrebno... a zatim potpuno pustim... negdje sam čitao da tako dam "zraka" diskovima (i pločicama, valjda) - vremena da se hlade... daleko bolje, nego da cijelu nizbrdicu držim konstantan stisak, tj. održavam lagano kočenje...  :icon_scratch: :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma kočin i ja sa obe ali ja se zaletin pa onda full brzinon dolazin prid zavoj pa onda udren po kočnici,pa se nekad vozan po troje pa i tu triba kočnice,uglavnom stalno je ona na udaru :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju