Tehnički kutak > Tuning skutera
pakne
vuk:
pa ovisi kako ih koristiš, zasad sam prešo 5500 km i još dosta mogu izgurat s njima
StreetRunner:
asti gospu pa ti onda nevoziš nikako ili nevoziš u racing stilu nikako.Ja san prominija pakne prid lito i sad u prvom misecu mora ih minjat jer su se totalno izlizale.Sad koliko san km priša neznan ali nisan sigurno više od 3000
vuk:
već 2 puta mjenjaš pakne a nemaš 3000 km, pa šta ti radiš s njima. i nije baš da štedim pakne
Genesis051:
Streetrunner, jesu ti diskovi glatki (?) da ti oni ne uništavaju pločice...
(istina, rado bi pročitao komentar Mr. J.-a, jer ja se u to ne kužim)
Ja sam u (sad imam : ) 15800 Km j e d n o m imao, na računu servisa, prednje pločice...
Istina, možda sam sklerozan, neka je bilo i 2 puta... ali to je najmanje 5000 (pređenih Km) po promjeni...
I još nešto... ja definitivno ne koristim kočnice za "sportsku" vožnju, nego za usporit/zaustavit skut...
Vrlo često, skoro stalno, prakticiram pritiskanje obje ručice...
I kočim po nizbrdici periodično, stisnem, i nijansu više, nego je potrebno... a zatim potpuno pustim... negdje sam čitao da tako dam "zraka" diskovima (i pločicama, valjda) - vremena da se hlade... daleko bolje, nego da cijelu nizbrdicu držim konstantan stisak, tj. održavam lagano kočenje... :icon_scratch: :dontknow:
Mr J:
sinteriranje je mehanicko vezanje (specificno za izradu keramike) kada se 2 kuglice medjusobno spajaju formiranjem "vrata"...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju