Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi radilice
Chupsy:
--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 20:58:01 ---grij lezajeve u ulju na plinskom stednjaku u nekoj limenjoj posudi 3-4 min,isto tako i blok s fenom
--- Kraj citata ---
ja odem u mcdonalds da mi ih malo spuste sa pomfrijom u fritezu
neer:
aha fino e hvala gumy ,stavit cu jos kasnije da se stisne jos sto je sigurno sigurno je,nikad nisam radio na takav princip..lakse je i sigurnije zza lezajeve
speed:
stavij radilicu s lezajevima nekih pola h-1 h na hladno i znas da neces imati problema kod sastavljanja
veka84sb:
--- Citat: dino_sk - 18 Travanj, 2009, 02:20:54 ---da ne otvaram novu temu :
danas isao mal pregledat skut i ocistit karb filter i to
i nakon sto sam skinuo vario idem vidit jel ima sta lufta na radilici kad ono razocaranje lufta nekih 1-2mm i gore dolje i lijevo desno :angry7:
skut ima 10000km od toga je 9000 vozeno s rezom na nekih 9500-10000 rpm-a
sad me zanima koliko to otprilike moze izdrzat a da se sve ne razleti ?? :dontknow:
skut se vrti na nekih 10000 rpm-a u prosjeku , na startu i 11000 uhvati :o :o
znaci jel bi to morao pod hitno mjenjat ili bi izdrzalo nekih 5000km :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
U skutu su ti Korea KBC lezajevi , kvaliteta srednja isto tako i izdrzljivost.
Mjenjaj ih prema zvuku ,kako ti je vec napisao gumy ,nitko ne moze reci oce to biti za 1000 ili 5000km...
Kada lezajevi krenu odlaziti cut ces nesta slicno zvizdanju iz bloka ,postajat ce sve glasnije ,prvo se cuje na jacem gasu (ali neznam kako ces cuti od spuha) ,kada se pocne cuti na laganom gasu znaci skoro pri leru onda nemoj vise voziti ,mjenja odma da zibjehnes katastrofu.
speed:
vjeruj cut ce se,znam po sebi,melje to gadno kad su pri kraju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju