Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi radilice
skejo:
Dosao kraj lezajevima seriskim i sad jedno pitanje imam kod kuce lezajeve za radilicu nove orginal piaggio KBC 6304ATah to bise na unutarnjem prstenu (malom) a na velikom pise ATbh otvoreni sa obje strane dali su ti dobri za ovaj setup: kit malossi gusani, auspuh leovince tt, multivar 2000 ili da ih nemecem mislim hoce li moc izdrzat taj setup jer na njima pise piaggio 50 cm evo slika
zipst:
serijski iz piaggia su katastrofa,prica sam s momkom iz ovlastenog servisa piaggia i kaze da znaju prosuskat posli 100 km ??? i da ih oni u servisu ne stavljaju,nego da uzimaju skf(koji su cak i jeftiniji,a kvalitetniji xy puta).nemoj se uopce mislit,nego ih baci u škovace :rock_:
veka84sb:
Kada su lezajevi u pitanju idem samo na provjereno ,znaci SKF made in France ,jer su se vise nego dokazali.
Moji su izdrzali 25.000km torture ,eksperimentiranja. Dobili su lufta ,poceli zujati ,radilica plesati u bloku pa sam ih zmajenio novim
,opet naravno SKF.
area mf:
samo skf c4 ili koyo ležaje
skejo:
ok sutra idem onda uzet skf c4 znaci oni se isplate uzet dali zna ko od prilike cijenu tih lezajeva, pa da mogu sutra sastavit, dali su ti skf c4 zatvoreni s jedne strane,otvoreni ili ako su zatvoreni s jedne strane kako ih montiram di okrecem zatvorenu stranu prema radilici ili deklu hvala na pomoci inace bih ove stavio i naravno sve iz pocetka nakon nekoliko kilometara, i dali netko mozda zna sifru tog skf c4 lezaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju