Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi radilice
speed:
--- Citat: skejo - 17 Travanj, 2009, 20:56:54 ---Zahvaljujem na pomoci sutra idem sve ponovo skidat jos jedno pitanje dali mogu pregrijat lezajeve ili blok hvala svima :notworthy:
--- Kraj citata ---
grij lezajeve u ulju na plinskom stednjaku u nekoj limenjoj posudi 3-4 min,isto tako i blok s fenom
dino_sk:
da ne otvaram novu temu :
danas isao mal pregledat skut i ocistit karb filter i to
i nakon sto sam skinuo vario idem vidit jel ima sta lufta na radilici kad ono razocaranje lufta nekih 1-2mm i gore dolje i lijevo desno :angry7:
skut ima 10000km od toga je 9000 vozeno s rezom na nekih 9500-10000 rpm-a
sad me zanima koliko to otprilike moze izdrzat a da se sve ne razleti ?? :dontknow:
skut se vrti na nekih 10000 rpm-a u prosjeku , na startu i 11000 uhvati :o :o
znaci jel bi to morao pod hitno mjenjat ili bi izdrzalo nekih 5000km :icon_scratch:
gumy:
vozi dok ne počne šuškat, onda zamjeni ležajeve i teraj..
neer:
ja imam jedno pitanje ...vidim da vecina stavlja lezajeve na ovaj princip kuvanja lezajeva ...stavim radilicu u zamrzivac i ohladim ju kasnije izvadim zagrijem lezajeve u ulju i stavim ih u na radilicu dal moram opet stavit radilicu zajedno s lezajevim a u zamrzivac ili ce lezajevi poprimit hladnocu od radilice :dontknow: nikada nisam radio na ovaj princip
gumy:
pa ak ti se ne žuri najbolje staviš radilicu s ležajima još malo u zamrzivač, sigurno je sigurno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju