Općenito > Generalno o skuterima

Tecnigas next r ili Leo vince zx

<< < (6/18) > >>

SlowRider:
Tecnigas je proizvod losije kvalitete od ZX-a.

aerox92:

--- Citat: Rossi - 16 Travanj, 2009, 11:44:18 ---za ostale masine neznam ali za piaggio tecnigas je g#vn% od auspuha...barem na serijali..i kvaliteta im je 0....govorim samo za piaggio masine.....i znam da ce neko rec stvar montaze vako nako....ali jbg ako nikad noasc nije puko na 2 zxa,1rr,i yasuni jednom...a na tecnihasu poslije sedmice ....onda to govori o ne kvaliteti...da ne govorim da mi je top promjenio boju iz crnog u boju bakra za 2 sedmice....svi se cudili bili sto je to tako...i dan danas nisam sazno...

--- Kraj citata ---
owo mi puno znaci...hvala ti na owom postu...! ja sam od jednog lika shto se dobro razumije u skutere cuo da je next r bolji od zx na serijali! a i anketa gowori 11-5 u korist tecnigasa ! :)

Rossi:

--- Citat: aerox92 - 16 Travanj, 2009, 13:25:49 ---owo mi puno znaci...hvala ti na owom postu...! ja sam od jednog lika shto se dobro razumije u skutere cuo da je next r bolji od zx na serijali! a i anketa gowori 11-5 u korist tecnigasa ! :)

--- Kraj citata ---
i ja sam cuo da radi dobro na roxu tecnigas i to...ali ja kad bi bilo koji skuter imo i kad bi uzimo auspuh nikad ponovo nebi uzeo tecnigas jer me razocaro....i momku kojem sam prodo tu je sa foruma nesto goran runner tako nesto..isto se momak izmucio snjim i nije ga nikad mogo nastimat i puco mu je nosac ....meni je presto pucat kad sam napravio novi....ali moj savjet ti je uzmi sebi zx-a lijepo ili yasuni z....jest cijena malo veca ali se isplati...ja kad pogledam Yasuni R ...vidis zasto si dao pare i znas da vrijedi...

ChRiStIaN:
YASUNI Z!  :icon_thumright:

cvele60:
Z= pola ks manje od next-a [po testu] :icon_biggrin:
Ovo je mozda najbolje :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=17093.0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju