Općenito > Generalno o skuterima

Tecnigas next r ili Leo vince zx

<< < (5/18) > >>

pOha:

--- Citat: pajo - 16 Travanj, 2009, 00:27:12 ---neznam dali ga ima kod nas ali više ti se isplati i(jeftinije) uzet preko ekipe što narućuju izvana(sa foruma) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

iman vec prijatelja sta ima veze i sta mi moze to bez placanja poreza preko granice uzet tako da cu preko njega uzimat, ali cisto me zanimalo da li ima u nas da ga nemoran pilat...

pajo:

--- Citat: pOha - 16 Travanj, 2009, 00:42:14 ---iman vec prijatelja sta ima veze i sta mi moze to bez placanja poreza preko granice uzet tako da cu preko njega uzimat, ali cisto me zanimalo da li ima u nas da ga nemoran pilat...

--- Kraj citata ---
nisam ćuo da ima :dontknow: :dontknow:

pOha:
ok thx  :icon_thumright:

ermin_rox:
technigas je bolji.. i mnogo bolje radi na serijali od zx-a.

Rossi:
za ostale masine neznam ali za piaggio tecnigas je g#vn% od auspuha...barem na serijali..i kvaliteta im je 0....govorim samo za piaggio masine.....i znam da ce neko rec stvar montaze vako nako....ali jbg ako nikad noasc nije puko na 2 zxa,1rr,i yasuni jednom...a na tecnihasu poslije sedmice ....onda to govori o ne kvaliteti...da ne govorim da mi je top promjenio boju iz crnog u boju bakra za 2 sedmice....svi se cudili bili sto je to tako...i dan danas nisam sazno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju