Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
kako to izgleda?
po ovom znanju ipak ti ostavi dobos
ipak ti ostavi dobos da ne bi osto bez ikakve kocnice...prvo ti treba rucka, crijevo, celjust, mozda ce ti trebat distancer,disk,i treba ti nova felga i treba ti neko ko ce to sve slozit
zasto bi mjenjao dobos?promjeni samo onu osovinu na koju se kaci sajla kod zadnjeg tocka i bit ces zadovoljan
pa drzi je jedan saraf na luni se savija jacim pritisom kocnice pa se gubi snaga kocenja. Skine se te se prema njoj izradi nova od malo jaceg materijala ili barem bolje konstrukcije. Onda dobos koci kao manji disk, cak i blokira kotac pri punom stisku. Nisam nikada vidio motor kao u tebe, nek ti netko pritiska kocnicu, a ti gledaj dali ti se savija ta osovina
ti mislis na onu polugicu na dobosu da gozz je to sredjivao ima negdje na forumu rewiev kak je momak radio to i kaze da je poboljsao rad dobosa pun k**ra*...kaze da najveci problem radi ta polugica
da bas na tu polugicu, radili smo to vec na pedi shark i puuuno poboljsalo, nisam jos na luni ali cu uskoro
bok ljudi, evo ja vozim Pedu evo slike pa ono dajte vidite jer bi ja mogo disc ugradit i kolko bi to kostalo? http://img407.imageshack.us/gal.php?g=photo0127s.jpg