Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 - slabo vuče

<< < (3/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:02:29 ---ja sumnjam da mi je otišlo kvačilo...
jer, naime... motor dobro poteže do cca 45-50, pa je trom ko konj do cca 60... pa mislim da je to neki razmak dok ono ne prešalta u drugu...

--- Kraj citata ---

Eh...
Tesko ces sam rijesiti problem obzirom da ne znas elemetarne stvari variomatskog prijenosa. NEma tu brzina i kvacilo ne salta u voznji nego samo na startu iz lera do kretanja.

Ako je problem u prijenosu, onda je to najvjerojatnije zbog preteskih rolica.

filip190:
znači, kvačilo nije?! jer dobro kreće... ima dobar start.... zbilja mi onda nije jasno do čega može biti...  :dontknow:
ne, ne razumijem se ja baš u motore... samo ga znam vozit i zglancat...  :icon_biggrin:
@3alfa3 - thnx

na slici se vidi kad pustim gas na oko 60... i dam ga... kak se kazaljka ne može mrdnut s mjesta...
zbilja više ne znam šta bi s njim... u brijeg me traktori prestižu  :laughing9: :icon_scratch:

na 55km/h motor promjeni zvuk... stiša se totalno... valjda radi na pol turaže....  :help:

3alfa3:

--- Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04 ---na slici se vidi kad pustim gas na oko 60... i dam ga... kak se kazaljka ne može mrdnut s mjesta...
zbilja više ne znam šta bi s njim... u brijeg me traktori prestižu  :laughing9: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---

Ovo je tipicno za prelagane rolice. Cim mu otezas (voznja u dvoje ili uzbrdo) problem je jos izrazeniji

--- Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04 ---na 55km/h motor promjeni zvuk... stiša se totalno... valjda radi na pol turaže....  :help:

--- Kraj citata ---

Ovo je tipicno za presiromasnu smjesu (premala glavna diza u karbu). Da li zvuci kao da se gushi?

filip190:
možda bi trebalo pročistiti diznu.... a za rolice... bile su i prije na njemu... zbilja je motor dobro išao... na servisu sam bio prije 500km i rekli su mi da su rolice jako dobre... da ih ne treba mjenjati... jedino ako su to sad otišle...  :dontknow:
Da su bar one(nisu neka velika stavka, cca. 100kn)  :hmh:

Probat ću još samo... isprazniti rezervoar pa natočiti goriva iz tifona... možda je u gorivu stvar jer sam točio zadnje kod privatnika...

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Travanj, 2009, 18:26:49 ---Ovo je tipicno za prelagane rolice. Cim mu otezas (voznja u dvoje ili uzbrdo) problem je jos izrazeniji

Ovo je tipicno za presiromasnu smjesu (premala glavna diza u karbu). Da li zvuci kao da se gushi?

--- Kraj citata ---

Nekužim sad si me smoto alfa.. Preteške možda  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju