Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 - slabo vuče
filip190:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Travanj, 2009, 18:26:49 ---Da li zvuci kao da se gushi?
--- Kraj citata ---
Da, kad je full gas, pa ga pustim i dam ga opet naglo... onda ostaje nekih 10ak sekundi na toj brzini i guši se... pa tek onda počne ubrzavati... :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: andy - 15 Travanj, 2009, 18:36:02 ---Nekužim sad si me smoto alfa.. Preteške možda :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da, htio sam mu sugerirat da proba sa laksim rolicama, ali sam se predomislio i htio napisat sto ga muci, ali sam i dalje motao rijec "prelagane" po glavi. ;D
filip190:
prije nego ću bilo šta mjenjat ću promjeniti rolice... a onda sve po redu.... ali stavit ću natrag originalne, neću niš kemijat.... vjerovatno su se ove već istrošile...
3alfa3:
--- Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 19:00:18 ---prije nego ću bilo šta mjenjat ću promjeniti rolice... a onda sve po redu.... ali stavit ću natrag originalne, neću niš kemijat....vjerovatno su se ove već istrošile...
--- Kraj citata ---
Skuteri najcesce sa blokadama (pogotovo blokadom na spuhu) imaju tvornicki ugradjene teze rolice nego sto bi trebali imati bez blokada.
ivanm:
na pežou oko 8.0 gr bi bile taman u usporedbi sa 9.0 gr koje su serijske i imaju željeznu jezgru i treba ih izbjeći pod svaku cijenu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju