Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 - slabo vuče

<< < (2/17) > >>

b_l_a_c_k:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Travanj, 2009, 18:23:49 ---vjerojatno remen proklizuje ili nije centralni feder odgovarajuce tvrdoce..

--- Kraj citata ---

moguce je takodje da kada su skidali blokadu da su zamastili  remen, variomat ili kvacilo

ive_91:
postoji li blokada na usisu ili ti karburatoru, ako su ju maknuli bez vece dizne dobijes gusenje nakon 2/4 gasa a i prije.

filip190:
Skinuo sam blokadu prije 500 km.... kada sam je skinuo, dva-tri dana je skuter išao jako dobro... išao je oko 80... 2km/h +/-...
Skinuli su mi blokadu sa prijenosa i rekli su mi da je ova iz auspuha već prije bila...  E da, i sad... bilo mi je jako zasmrdilo iz auspuha... jel bi to moglo biti možda od smeća u auspuhu?
A ovo da su zamastili remen... onda bi mi i prije tako sporo išao...
Danas sam se vozio i do 50 stiže bez problema(samo malo sporije) a onda mi od 50- 70 razvlači jako dugo (možda 1km)... Zbilja ne znam šta se dešava... A kada idem u brijeg, smanji mi gas.... motor se jednostavno stiša...  :dontknow:

:help: :help: :help: :help:  Jel može biti da mi nisu skinuli blokadu na Airboxu? navodno da i tamo postoji jedna...

deki:
Ja imam SP2 iz 2004, i moj je imao blokadu na variomatu i na auspuhu samo. Da oni tebi nisu zaboravili skinuti blokadu sa auspuha možda? kad je zasmrdilo! na auspuhu ima mali prsten na ulazu u grlo (na samom početku auspuha) i ono slijepo crijevo malo koje se odreže i umlati čekićem! i kad si nabrijao po gasu nije kuda imalo proći kroz auspuh pa se vraćali natrag pa zagušilo motor.. možda. peljaj ga natrag u servis i reklamiraj najbolje

filip190:
blokadu sa auspuha su skinuli...tako su mi rekli... to su mi posebno napomenuli da je blokada prije(na prvom servisu) iz auspuha skinuta... a na prijenosu je ostavljena... al mi je zanimljivo to da mi je bilo zasmrdilo, a i kad mi se auspuh zagrije onda nešto u njemu krcka!? Jel se to i vama dešava?! Jer mi se to dešavalo i na starom sf2....

sad ja sumnjam da mi je otišlo kvačilo...
jer, naime... motor dobro poteže do cca 45-50, pa je trom ko konj do cca 60... pa mislim da je to neki razmak dok ono ne prešalta u drugu...
stavit ću video PRIJE i POSLIJE...
PRIJE:

POSLIJE:

EDIT: Popravljen drugi link...
 :dontknow: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju